Kanal D Geniş Aile (2009-2011)

Gelişme yok da, geçen gün Emirgan'a geçerken aklıma sen geldin Boyacıköy durağında inip mahalleye çıktım senin için şu fotileri çektim. :A Sürpriz sayarsın artık. :A

Daha ne olsun ya ah İstanbul'da olsam uğrardım bu aralara sağ olasın fotolar için :A

• Harika
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and serhatt
  • Aynen
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and serhatt
Yok o semt, o sokaklar yeni yapıların yapıldığı yerler değil. Çoğu ev ahşap en fazla restore ediliyor, boyanıyor vs. Aşırı zengo bir yer.
Sevim karekterini oynayan kişi, Geniş Ailedeki kirişçilerin mi evini satın almıştı gerçek hayatta yoksa Cennet Mahallesinde olanı mı almıştı? Aklıma takıldı. :)

• İlginç
Reactions: serhatt
Sağlık sorunları ve en son boşandığı eşinden nafakadan bahsediyordu. Bildiğim tek şey son yıllarda birden çöktüğü. Yazın en son sunduğu programda da enerjisi sıfırdı. Sanki zorunluluktan sunuyormuş gibi hali vardı.
Eski eşine 114 Bin TL aylık nafaka verdiği haberleri var.

X'te sürekli videosu önüme düştü. Zuhal de o anda içinden duygulanmıştır eminim. :( Artık dizi yapmalı. :(

Sevim karekterini oynayan kişi, Geniş Ailedeki kirişçilerin mi evini satın almıştı gerçek hayatta yoksa Cennet Mahallesinde olanı mı almıştı? Aklıma takıldı. :)
yesim ceren bozoglu.cok begendigim bir oyuncudur. ^tiyatro yonunu de ayrica izlemeni oneririm.

bu arada dikkat ettiysen -su sira- tasacak bu deniz dizisin de yer aliyor .
dizi nin ilk cast tanitim haberlerin de ^kendisi oldugu icin diziyi listeme almistim. dizi basladiktan sonra ,bu vesile ile de ekstra olarak ^eleni rolunu oynayan genc bir yetenegi de tanimis oldum . 🙂