Geniş Aile 108.Bölümde Bitiyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arslan bir konuda geniş aile saçma diyorsun bir konuda sevdiğim bir dizi diyorsun ne iş

oturup ağlayamam ama şu anda tarif edilemez bir hüzün kapladı içimi harbiden çok üzüldüm geniş aile bir efsane olarak bitecek ama kanal d'de olsaydı hala devam ederdi sitemim ona
alemto ilki burada değil burada olsa çok dalga geçerdi geniş aile olmasa cesaretlenip leyla ile mecnun olmazdı ama o dizi de çok güzel hakkını yemeyelim ama eğer leyla ile mecnun geniş ailenin 2009 2010 yayın hayatında çekilseydi tutmazdı geniş aileden dolayı
televizyona küstüm artık hiçbir şekilde tv açmam maç dışında hiçbir komedi dizisine de başlamam geniş aile efsanesi konusuna bölüm yorumlarını yazacam her salı
bu kadar

Sevdiğim diziler arasındadır.Geniş Aile 104 bölümdür baktığım bir dizidir

Abi banlayın şunu ya.Allah aşkına...Alemto olduğunu herkes biliyor.

Şimdide burda dalga geçiyor Geniş Aile'yle.Ben dizi pek izlemedim ama dalga geçmiyorum.Hakkını yememek lazım.İlk sezon cidden çok başarılıydı.

ALINTI
gelmiş geçmiş en sevdiğim dizi. hatta hayatımda en sevdiğim şeylerden biri olmuştu. yahu niye kaldırıyorsunuz arkadaşım? bıkmadınız mı ağalı, ihanetli, ihtiraslı, entrikalı saçmalıklardan. bu ülkede insanlara mazoşist muamelesi yapmaktan vazgeçin bi' artık. dram müdavimi, ekran karşısında ağlamaktan heder olmuş kendini paralayan televizyon izleyicisi profili 90'larda kaldı artık. ama bir türlü vazgeçemediniz ajitasyon kültürü yaratmaktan. toplumun tek ilgi alanı aşk mı da her yapım aşk üzerine inşa edilmiş türlü zırvalıklarla donatılmış dizilerden geçilmiyor. yahu sırf bu diziyi çok seviyorum diye herkesin önerdiği leyla ile mecnun'u bile izlemedim. dedim benim geniş aile'm var, yeter bana. ama yok, izletirler mi. çeşitli izleyici kitlesinin olduğu bir ülkede yarıştırma merakı ile bir gün kurtlar vadisi'nin saatine koydular, olmadı çocuklar duymasın'lı kuzey güney'li muhteşem yüzyıl'lı güne koydular, sonra gecenin karanlığında bir saate, şimdi de yayından kaldırıldı. o kadar oyuncu geldi gitti, ama hiçbir zaman kalitesini kaybetmedi geniş aile. en bozmuş denildiği dönemde bile sevilendi o, izlenendi. gerçekten çok üzmüştür bu gelişme. ne diyelim ki. biz yine arşivimizden izleyeceğiz artık ne yapalım. alın sizin olsun kanalınız da reytinginiz de.

@arslan Günah işlemenin birçok araçları vardır, fakat yalan bunların hepsine uyan bir saptır!

alın klasik komedi dizilerine gülün akasya durağı,çocuklar duymasın ağlayın ağa dizilerine bir türlü gelişmedi tv kültürü

bir daha üzülerek söylüyorum aynı kadroyu göremeyiz:(
ulvi zaten koemdi oynamak istemiyor

En sevdiğim komedi dizilerden bir tanesiydi Geniş Aile ve bitecek olması beni üzdü.. O dizinin olmayışı televizyona karşı ilgimi biraz azaltacak ve benim için bu dizisiz televizyon dünyası gereksiz gelecek, çekilmeyecek. 108 bölüm fena değil ama daha fazla bölüm sayısı olsa daha iyi olurdu.

koyu bilal sır kanunu
ulvi eskidem demiştti geniş aile biterse dram yapabilirim diye
mürsel ara verir
cevahir o oynar ama tek başına ve cüneyt inaysız komik olmaz
zekai ve kütük birlikte oynayabilecekleri bir dizi çıkarsa izlerim yani bence benim için en az 10 sene böyle komedi gelmez yazık çok yazık:(

bir mucize olsada devam etse ayrıca genis aile yerine koyarlar kimin eli kimin cebinde dizisi reyting alırlar

koyu bilal sır kanunu
ulvi eskidem demiştti geniş aile biterse dram yapabilirim diye
mürsel ara verir
cevahir o oynar ama tek başına ve cüneyt inaysız komik olmaz
zekai ve kütük birlikte oynayabilecekleri bir dizi çıkarsa izlerim yani bence benim için en az 10 sene böyle komedi gelmez yazık çok yazık:(

Ufuk Özkan "Genis Aile" dizisinden sonra artik dram dizilerde oynamak istedigini söylemisti bir röportajinda 🙂

Geniş Aile'nin oyuncularını başka dizilerde görmek biraz garip gelecek bana. Umarım oyuncuları iyi dizilerde, iyi rollerde görürüz. Şimdiden başarılar diliyorum oyunculara.