Geniş Aile 108.Bölümde Bitiyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,475
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Dizinin biteceği haberini üzülerek de olsa paylaşmıştık bugün. Dizinin final yapacağı bölüm de belli oldu. Diziye bu sezon katılan Emel Çölgeçen twitter aracılığıyla açıkladı: "Evet bu hafta Geniş Aile'nin 108. yani final bölümünü çekiyoruz.
"

Son olarak 104.bölümü yayınlanan dizinin 4 bölümü daha yayınlanacak...

Hayranları üzülecek ama 100 bölümü geçmek kolay değil bir komedi dizisi için.

İlk sezonunu azda olsa izlemiştim.

İnşallah final bölümü güzel olur da hiç unutmayız finalini

burak ikinci sezonda izliyordun ya çok eski konularda va off neyse banane ya zaten moralim bozuk

burak ikinci sezonda izliyordun ya çok eski konularda va off neyse banane ya zaten moralim bozuk

İkinci sezon izledim çünkü merak ettim ne olacak diye.İkinci sezonun ilk bölümüne baktım.Cevahir bıyıkları falan kesmişti hoşuma gitmedi.Ama yinede izledim 5-6 bölüm.Star'a geçince bıraktım tamamen.

108 bölüm gerçekten bir komedi dizisi için büyük bir basari..

Oyunculari yeni projelerde görmek dilegiyle

bitiyor ışte bazıları kına yakar artık

Bu kadar devam ettiğine şükretmek lazım. Son yıllarda 100 bölümü deviren komediler çok az. 100'ü geçenler de Akasya Durağı ve Papatyam gibi orta yaş ve üzerine hitap eden diziler zaten...

Üsküdar'a Giderken gibi 13 bölümde kalmadığına şükretmeliyiz.

3 yıllık yayın hayatında özellikle ilk sezonuyla efsane olmayı başardılar. Bir komedi dizisi için çok çok yüksek rakamlar olan 12-13 reytinge ulaştılar. Ama bir dönem çok büyük yanlışlar yapıldı, dizi drama döndürüldü. Bunun bedeli de çok ağır oldu, reytingler bir anda dibe vurdu. Sonradan toparlanıp eski havasına dönse de izleyici soğudu diziden ve reytingler düzelmedi.

Cüneyt İnay'a başarılar dilerim bundan sonraki dizilerinde ama işi çok zor olacak. Çünkü Geniş Aile gibi yeni bir dizi yapmak çok zor bir iş. Şu an Geniş Aile'ye tarz olarak benzeyen Leyla ile Mecnun var ama onlar da TRT'de oldukları için devam edebiliyorlar yoksa onlar da reyting yüzünden kaldırılırlardı...

Koyu Bilal, Ulvi, Kütük, Mürsel ve diğer efsane karakterleri çok özleyeceğiz...

leyla ile mecnun geldi ama oda geniş ailenin başarısını yakalayamadı dizinin bitmesinin en büyük sorumlusu cüneyt inaydir diziyi drama çevirmeseydi devam edebilirdi

bitiyor ışte bazıları kına yakar artık

Birilerin kina yakacagini sanmiyorum.. Sonuçta çok emek verilmis bu dizi için.. Star Tv elinden gelenini yapti diyebiliriz, evet hatalar yapmistir muhtemelen ama yine de bu sezon da devam ettirdiler diziyi.. Bu diziye emek verenleri yürekten tebrik etmek istiyorum, basarili ve farkli bir proje yarattilar Türk televizyonlarina..

Koyu Bilal'i yani Firat Tanis'i zaten yeni bir dizide görecegiz: "BURASI OSMANLI 1711 SIR KANUNU"

geniş aile sayesinde ülkemizde komedi gelişti bunu unutmasınlar yeter sırf bu olay için bile efsanedir

geniş aile sayesinde ülkemizde komedi gelişti bunu unutmasınlar yeter sırf bu olay için bile efsanedir

Geniş Aile'den öncede komedi oldukça gelişmişti😉

Leyla İle Mecnun Geniş Aile'nin ürünü değildir bir kere

Son düzenleme:
sen öyle san takıl kafana göre moralim bozuk zaten hiç tartışmaya girmem

Tatli Hayat, Bir Demet Tiyatro, Ayrılsak da Beraberiz, En Son Babalar Duyar, Yarım Elma, Avrupa Yakası, Dadı

bu diziler benim gözümde Türkiye'nin efsane komedilerinden.. Bunlara Genis Aile'de katilmali bence 🙂

sen öyle san takıl kafana göre moralim bozuk zaten hiç tartışmaya girmem

Tamam acınız büyük ama kardeşim iki dizi birbirinden çok farklı.

Ayrıca ülkemizde komedi öncedende Zeki Alasya,Metin Akpınar,Kemal Sunal gibi isimlerle oldukça zirvedeydi.Siz neyi geliştirdiniz ki?O isimler 70'li yıllardaydı ama sen ülkemiz diyerek herşeyi kapsamışsın.

Sevdiğim diziler listesindedi.Üzüldüm
Belki reytingleri güzel gelirde vazgeçerler