Geniş Aile 104.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
artık bihtel dinçelin sahneleri yatakta çekiliyor bu çok iyi zorlanmadan çekiyor sahneleri hemde diziden bir oyuncu daha çıkmış olmuyor en azından
bölüm genel olarak çok iyiydi cücüyle nilüfer sahneleri de süperdi cücü gerçekten çok akıllı bir çocuk
cücü:annem dilenciye para verecem dedi sonra paraları çaldı sonra dayımı aradık:d
cücü kitabı yırtar cevahir çok sinirlenir
cevahir:ulan faydasızın oğlu,tay kafası:d

ulvi bu bölüm süperdi alarm çalıyor dans ediyor küçük pırıl filan

zekai ve kütük bu bölüm biraz az sahnesi vardı ama olacak o kadar

bilal süperdi somer tunayla sahneleri süperdi baba olsa süper olur

ama dizinin bu saatte bitmesi harbiden sinir bozucu böyle bir dizi bu saatte biterken aynı çeşit komedi ,dram dizileri 5 6 yıldır reyting sisteminde gülen taraf oluyor ve geniş aile severi olarak ben böyle reytinge diyorum:(

Son düzenleme:
ortalama bir başlangıç yaptı ama sonradan coştu ulvide baya komikti bu bölüm :) ama hakikaten bu saatte bitmesi üzücü bu yüzden bitmesini söylemiştim ama hepiniz biliyorsunuz ki geniş ailenin bitmesini hiç istemem

Yarın reytinglerde iyi gelirse süper olacak. Cevahir'in polislere yakalandığı zaman söylediği sözlerde süperdi :D

benim uykum geliyo yatıyorum ayrıca tekrarı ne zaman biliyor musunuz yine izlicem :)

umarım emreemreu umarım ilk otuzda yer alsa bile başarıdır:)
umarım bir mucize olup ilk ona girer:D

iki dakika bekle bir yerden bakıp profiline yazayım tekrarının gününü ve saatini:)

öyle bir reyting gelsin ki yarın firar özetsiz başlasın:)

türk televizyon tarihinin sokak ağzını en iyi kullanan dizisi öldülü olsa geniş aile alırdı :)

daha demin ekşi sözlükteki repliklerine baktım süpermiş ilk sezon zaten ilk seneyi geçme ihtimali yok yaklaşsın yeter:)

Forum İstatistikleri

Konular
176,213
Üyeler
8,561
Son Üye
Tekin777