Geniş Aile 104.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kardeşim bakıyor birazdan yatacak o yatınca bana geçecek tv:DYatma saati geldi onun genellikle çocuk izleyicisi çok kardeşim örnek pek takipçisi değildir ama şimdi bakıyor ve yatma saati geldi gece şimdi başlıyor benim için:D

Son düzenleme:
Ortalama bir bölüm gibi gidiyor. Gecenin en iyi esprisi Hafize'den geldi.

Kuddusi: Muazzez'i yanlış anlıyorsun
Hafize: Ben Muazzez'i bir kez yanlış anladım o da istemeye gittiğimizde anası sandım :D

Bu arada Koyu Bilal ve balık diyaloglarını unutmuşum. Onlar daha da süperdi :D

Son düzenleme:
geniş aileyi bu saatte başlatıcaklarsa bitirsinler daha iyi bune ya şu anda çok feci uykum geliyo ve başım ağrıyor

hemde çokk feci sabahlara kadar altyazısız almanca filmler izliyodun almancan hiç gelişmedide sağ kolun çok gelişti:D

ulvi😱rtam şimdi rekor kırdın nilüfüri bir dakikada çocuk sahibi yaptın.
ulvi:bir kız gördüm kafası zeynep kafası vücüdu şukufe gibi
kahve halkı:ulvi masa oynuyor
ulvi:ne var ortam siz de oynuyonuz
zekai:eğer bizim kahvede çıkmazsan ayağından vururum:d

Şuan dizi gayet iyi ilerliyor. Şuan reklamlarda. Koyu Bilal çok iyi yine :) Somer Tuna'da iyi :D Dizi biraz erken başlasa ilk 20'ye belki girerdi ama biraz zor gibi :)

Reklamlar bitti :)

Koyu Bilal'den çocuğa söyle ben seni oraya degaja çekeyim :D Sonra çocuğun babası geldi :D Koyu'nun 2 katı :D

Bilal'in gözlüğü kest :D Gömlek hırma hışır olmuş. :D

Bu arada Somer kayboldu. :)

Son düzenleme:
Ulvi: "Aynı kitapçığı 3 kez kaybediyorsan müthiş bir mallık gösteriyorsun demektir" :d

Ayrıca Bilal'in legodan gözlük yapması ve Bilal'in Somer'e yemek yedirirken "bak milyon dolar geliyor" şeklinde uçak yapması süperdi :d

Koyu Bilal ve Neşe, Somer Tuna'yı kaybetmişlerdir.

Neşe: Yapacak bir şey var.
Koyu Bilal: Evet, yaptığımız ilk çocuğu mecburen pasiflere vereceğiz :D

Tam olarak böyle değildi ama iyiydi :D

Kuddusi Baba ile komiserin diyalogları da iyiydi yine :D

ben 3 kere kaybettiğim kitabı çalan adamım:d bu bölümde güzeldi:D
acaba somer tuna nerde:)

geniş aile artık bitmeli bunu ben söylüyorum neden çünkü geniş aile bu kadar geç yayınlanmayi haketmiyor starın elinde oyuncak olacağına bitsin daha iyi hem cüneyt inaydan yeni dizi bekliyorum ben

hacı geç yayınlansın ne olacak devam etsinde internetten izlerik maalsedef kanal d'nin incisi iken starın oyuncağı olduk:(

hacı bu kadar geç yayınlanıyo ve geç bitiyo buda starın oyuncağı olduğu anlamına geliyor buda benim zoruma gidiyo

01.06'da bitti dizi. Çok iyi bir bölümdü. Özellikle Koyu Bilal birçok yerde sesli güldürdü :D Ama insan bu dizinin bu saatte bitmesine üzülüyor...

Forum İstatistikleri

Konular
176,213
Üyeler
8,561
Son Üye
Tekin777