Geniş Aile 103.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eveeet, başından sona doğru çok iyi bağlamışlar ve çok güzel bölüm olduğunu rahat bir şekilde söyleyebilirim. :)

hacı muhteşem bölümdü
cevahir:ilk önce telefon alayım dedim,sonra bilgisayar sonra da altın aldım
ekber: banka sahibi sizi attık çünkü bize tohumluk dediniz:D
lan çayçı daha çayım bitmedi
zekai:ama süren bitti:d

süperdi ben komedi ve dramı bu kadar güzel veren böyle bir dizi görmedim:D

en sonda iki hemşire koşuyor ve cevahir bilal müfüt ulvi ve zekai hangisi daha önce gelir diye iddiaya giriyorlar ve o anda kuddusi baba gelir efsanevi tokatı atar bölüm biter :)

dizi ilk senedeki beğenisi olsa ekşi sözlükte en az 10 sayfalık yorum olurdu bölüm efsaneydi bora akkaş da ileride çok önemli bir oyuncu olacağının izlerini verdi:D
geniş aile bitse bile cüneyt inay ve ekibi kadroyu bozmadan yeni bir dizi yapsalar süper olur

Cüneyt İnay'ın buna benzer projeleri olacaktır mutlaka. Bu dizi bitse bile başka kadroyla yeni işlere imza atar. :)

her bölümde olması zorunlu değil çünkü bu bölümün onla alakası yoktu:)

Alemdar'ın ismi geçti ama kendisi yoktu. Çünkü bu bölümde senaryo ona bağlı değildi :)

ulvi:ceva hayırlı dediyse hayırlıdır
koyu bilal dizinin en kötü karakteri olarak gözükse bile nazana yardım ediyor helal olsun :)

1 dk baktım koyu bilal para sayarken ve hemen değiştirdim her zaman ki gibi senaryo çok kötü gülmüyorum

senaryo muhteşemdi niye çamur atıyorsun ki koyu bilal para sayarken kapatmışsın 1 dakikada nasıl anladın senaryonun kötü olduğunu:)

senaryo muhteşemdi niye çamur atıyorsun ki koyu bilal para sayarken kapatmışsın 1 dakikada nasıl anladın senaryonun kötü olduğunu:)

babası filan geldi hanımına sen mi verdim bu tohumluğa filan ondan sonra koyu bilal annesine para verip gitti bende kanal zıpladım.İnş geniş aile kanal d'ye geçer ve reytingleri iyi olur tabi senaryo bölümü iyi olursa bende bir geniş aile seveni olurum bende isterim ama bağlamıyor

tmm seni bağlamıyor diye senarist kötü yazmış olmaz ki:)

tmm seni bağlamıyor diye senarist kötü yazmış olmaz ki:)

Sadece beni değil çoğunlukla öyle Face sayfalarında bile Geniş Aile Pt-2 konusundaki yorumlara öteki yazılar hakkında yorumlardan da bağlamıyor artık reytinglerinde belli oluyor 13 reytingi gören dizi 1 reytingi zor alıyor artık