Geniş Aile 1.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fb_King
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yasaksa özür dilerim yani biliyosunuz daha yeni geldim. :)

Yavaş yavaş onu da öğrenicez.

O kadar da yeni değil :D Ama normal dizilerle muhatap olan olmadığından...Ben direk paylaşmak yasak diye biliyordum ama gelsin admine soralım...

O kadar da yeni değil :D

O yönden biraz haklısın :D 1.75 ay oldu orantıyla hesaplarsak :D

vay be kim derdi ki geniş aile 100. bölüme kadar gelecek duyguların depreşti 🙂

geniş aileyi kest:D birinci bölümü kest:D
bu arada geniş aile doblo reklamını her reklamlarda görüyorum

evet bende reklamı bütün reklam aralarında görüyorum ayrıca birinci bölüme bakıyorum 100. bölüme bakıyorum oyuncular kendini baya bir geliştirmis 🙂

1. Bölüm ile 100. bölümünlere doğru baktığımızda ciddi değişikler, ciddi geliştirmeler karşımıza çıkıyor. Mürsel ve Ulvi karakterlerini canlandıran isimler mesela kendini ilerleyen bölümlerde geliştirdi. Cevahir ve Bilal karakterlerini canlandıran isimler bildiğimiz gibi iyi gidiyordu. 🙂

Geniş Aile... Kimdi lan bunlar? Hiçbirimiz bilemezdik ekranlara yapılşıp bu diziyi izleyeceğimizi. Daha ilk gün fragmanı çıktı, ''İzleyeceğim.'' dedim. Ben neredeyse hiçbir diziye ilk bölümden başlamam, beğenilirse başından başlarım ama bu diziyi kendim keşfetmiştim. Fragmanında bile insanı çeken bir şeyler vardı. :) Aslında dkkat edilesi bir şey değildir de, ilk bölümde Cevo Bilal'e, ''Kara Bilal!'' diye sesleniyordu. Sonradan ''Koyu''ya çevrildi. Her şeyiyle, her türlü oyuncusuyla mükemmel bir dizi.

Şimdi finaline geldi, hem de 11 Kasım. 2 hüzünlü gün yaşayacağız ard arda. Kim düşünebilirdi ki 1'den 108'e gelebileceğini? Ben ilk bölümünü heyecanla bekliyordum ama şöyle bir gerçek var ki adamlar diziyi tadında bırakırlar, dedim. 70 ya da 80'lerde bitmesinin planladığım bir diziydi. Şimdileri görünce daha uzun sürdüğü için sevineceğime, bittiği için üzülüyorum/üzülüyoruz. Ama haklıyız, bu dizi final yapmayıp TRT'ye bile geçse ben izlerim. Ama böyle bir imkân yok. Güle güle Geniş Aile... Güle güle komedi...

ben nerden bilebilirdim ki bu kadar çok bağlanacağımi hiç aklıma gelmezdi ama oldu iyi ki oldu komedi tarzının mizahi bir yöndende aktarılabilecegini gösterip kendinden sonra gelen dizilerin öncüsü oldu ama şimdi bitiyor...

Forum İstatistikleri

Konular
176,213
Üyeler
8,561
Son Üye
Tekin777