Reytinglere bakın facebook'a değil
işte bunu anlatmak istiyorumFacebook'ta Geniş Aile'nin 700.000 kişilik fan sayfası var. Dizideki Mürsel'in 1.000.000 kişilik fan sayfası var.
Çocuklar Duymasın'ın en fazla kişili sayfası 70.000 kişilik. Fazla söze gerek yok bence
hacılar bana göre geniş ailenin eskisi kadar fnı yok ama hala çocuklar duymasından daha çok fanı vardır
bu konuyu açmak istemezdim ama alemto chatten falan hep benle bu konuyu konuşuyor
Reytinglere bakarsak Leyla ile Mecnun'un hiç fanı yok o zaman
bir geniş aile sayfası var fanları gece gündüz oradaHayır.Geniş Ailenin fanları bir bir gitti.O eskiden beğenenlerle birlikte toplam.
Hayır.Geniş Ailenin fanları bir bir gitti.O eskiden beğenenlerle birlikte toplam.
Facebook de ben taradım ettim ama 1 milyonluk hayran göremedimFacebook'ta Geniş Aile'nin 700.000 kişilik fan sayfası var. Dizideki Mürsel'in 1.000.000 kişilik fan sayfası var.
Çocuklar Duymasın'ın en fazla kişili sayfası 70.000 kişilik. Fazla söze gerek yok bence
geniş ailenin ilk senesinde ulvinin sayfası 1.5 milyon oldu kapandı şu anda mürsel severle sayfası 1 milyonFacebook de ben taradım ettim ama 1 milyonluk hayran göremedimçocuklar duymasın 1 sene oldu 😉 eskisini sayma o sayfalar kapandı bile geniş aile kaç sezon oldu 😉 Face De de benim Yahşi Cazibe 500 Bin kişilik sayfa vardı ama kapandı ondan sonra ilgilenmedim 😉
Sonuçta beğenmiş. 2011 yılındaki bölümlerinin fanı falan denmemiş ki.
Facebook de ben taradım ettim ama 1 milyonluk hayran göremedimçocuklar duymasın 1 sene oldu 😉 eskisini sayma o sayfalar kapandı bile geniş aile kaç sezon oldu 😉 Face De de benim Yahşi Cazibe 500 Bin kişilik sayfa vardı ama kapandı ondan sonra ilgilenmedim 😉
geniş ailenin ilk senesinde ulvinin sayfası 1.5 milyon oldu kapandı şu anda mürsel severle sayfası 1 milyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?