| Genel Sohbet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vay be senaryoya bak nasil bukadar emin konusabiliyosun nerden biliyosun bu soylediklerini tuncayi sevenler de hem gazeteye hem smse oy attilar yani ortada adaletsizlik yok
Allahtan Tuncay sayfaları sadece smse yuklenin diyordu twitterde falan orgutleniyordular smse yuklenin diye

Adaletsizliğin dibi yapıldı elenen yarışmacılarla zaten 1-0 gerideydi smse yuklenince 2-1 yyapıldı.Adamın hhakkını goz gore gore yyenildi.

1-0 geride basliyosa bosu bosuna baslamiyo o elenen yarismacilar oylesine atmadi oylari 😉 bunu bahane gibi gostermeniz sacma

ayrica bu uygulama survivorda da vardi yani utopyaya ozel bisey degil

1-0 geride basliyosa bosu bosuna baslamiyo o elenen yarismacilar oylesine atmadi oylari 😉 bunu bahane gibi gostermeniz sacma

ayrica bu uygulama survivorda da vardi yani utopyaya ozel bisey degil
Yahu onlari kim eledi Semih eee onlara oy kullandirtmaman lazımddünyanın hiçbir utopyasinda.bböyle birşey yok.Survivorda kullanıldı ama haksizlik olduğunu gorunce sms sistemine ggeçtiler.

Elenen yarışmacılar bilerek devreye sokuldu.Tuncayin kazandigi belliydi ve 1-0 geriden başladı.Ne hikmetse gazete satislari ve sms olayının ayni anda devam etmesi mantık hatasiydi.Semihciler bir yandan oraya bir yandan oraya derken oylar bölündü.Tuncaycilarin büyük bbolumu smse yüklendi.Sonuç olarak kazanan belli oldu.Smste de manipule yapılmış gibi gozukuyor sunucu hemen zarfı ters çevirdi falan.Yani çok büyük olaylar döndü.Semihin hakkı yendi.Yarışma esnasında Tuncayin cçalışıp Semihin soba sakarliklarinin da yayinlanmasi ayrı faciaydi.

Alpay adlı kişi sosyal medyasını kapatmış, bu ne demek kabullenmek mi şimdi? Acun Medya'dan bir açıklama bekliyoruz..

arkadasim gazete satislari bittikten sonra sms 1 saat daha devam etti yani semihin destekcileride olayin farkinda, tuncayinkiler yuklendi semihin yuklenmedi diyemezsin durum 1-1 oldu ve sms ondan sonra dedigim gibi 1 saat devam etti yani semihe oy atmadilar diye adaletsizlik olmus olmuyo ne yapalim yani atsaydilar

Anlamamak icin ugrasma.Gazete satışları ve sms ile aynı anda oylama baslatilamaz.Gazete de Semihciler epey yüklendi.Tuncayin taraftarları epey bir yüklendigi iiçin Semihciler yetisene kadar iş işten gecti.Kaldı ki sms ooylamasında Tuncaya sponsorlar destek veriyordu.Alpay Kazan da ekibine oy yollatip işi şansa birakmadi.

kimin kazandığından çok nasıl kazandığıyla ilgilendiğim yarışma.

arkadaş o 3 aşamalı oylama sistemi nasıl bir sahtekarlıktır?

ben bu oylama sistemi açıklandığı anda semih'in yerinde olsam isyan bayrağını çekerdim. sistemi beni kaybedeyim diye mi tasarladınız diye...

zaten final fragmanı da kanalın kimin kazanacağını belli ettiğini gösteriyordu. seni buraya gömeceğim nidası atan semih ve ben sadece güneşin doğmasını görmek istiyorum diyen tuncay...

final yayını esnasında yarışmacıların ütopya'da ne yaptılar bölümü de semih'in beceriksiz anlarının tuncay'ın sempatik anlarıyla yarıştığı bölüm olmuştu.

haliyle beklendiği gibi oldu. eski yarışmacılar arasında yapılan oylamada herkes görevini yerine getirdi. muhtemelen bu kısmı canlı yapmadılar ki bir kaza olmasın ve 1 puanı tasarlandığı gibi tuncay cebine koydu.

zaten gazete satışlarında halk oylamalarını kazanan semih ipi göğüsledi ve durum 1-1 oldu.

finali de sms'lerde tuncay kazandı. halk oylaması niye 2 ayrı katagoride yapılır? tabi ki tuncay fanları buraya yüklenip semih fanları oylarını bölerken blok halinde kazansınlar diye. zaten son zamanlarda sürekli gazete satışları televizyon ekranlarında vurgulanarak sanki daha önemli gibi gösterilmişti. sms için fazla oy atan olduğunu da düşünmüyorum.

ayrıca belirtmek isterim ki 10.000 sms 700 liraya satılıyor toplu sms'cilerde. muhtemelen buna benzer bir kuntizlik de tezgahlamış olabilir ütopya yapımcıları. ancak bu yarışmanın finali adil olmamıştır. belki gerçekten de tuncay hakediyordu kazanmayı. finalin bu şekilde olması tuncay'ın da suçu değil. başta buna izin veren acun ve yarışmanın yapımcılarının ahlaksızlığı.

Eksiden bir yorum

bosuna bukadar yazmana gerek yok hic okumuyorum bile ben dedigimi dedim iki yarismacida esit sartlardaydilar o yuzden yok sunda sponsor var bunda yok boyle seylere girme

@Harunnn60 kusura bakma ama ben boyle tepkileri cok gordum, nedense istedigi bi yarismaci kazanamayinca bicok kisi deliriyo ve heryerden bisey bulmaya calisiyo

@Harunnn60 kusura bakma ama ben boyle tepkileri cok gordum, nedense istedigi bi yarismaci kazanamayinca bicok kisi deliriyo ve heryerden bisey bulmaya calisiyo
Delirmek ayrı bir şey.
Yapımcılar madem doğru senin gözünde programın yöneten kişini hesabını kapatıyor. Sonra videolar siliniyor. Survivor'da neden böyle şeyler olmadı.

Bak benim sorunum Tuncay ile filan değil tamamen yapımla. Bak ekşide çok güzel bir yorum yapılmış.

''üçlü eleme sisteminde ilkini alacağını bilen karşı taraf tek tarafa yüklenerek akıllıca bir hamleyle azıcık oylarına rağmen oyunu kendi lehlerine çeviriyorlar. bu noktada belitmeliyim sms oylamasında hile olduğunu düşünmüyorum belki o da yapılmıştır ama bir taraf iki oylamaya oy atarken bir taraf tekine atarsa diye düşünülerek oylama sistemiyle oynanmış oy atanlar ve halk kandırılmıştır.''

sms gazeteden sonra 1 saat daha devam etti ayrica kucuk bir cocuk bile ilk oylamada eger tuncay kaybettiyse tahmin eder ki smslere yuklenecekler o yuzden semihlerde yuklenselerdi yani biz ne yapalim

sms gazeteden sonra 1 saat daha devam etti ayrica kucuk bir cocuk bile ilk oylamada eger tuncay kaybettiyse tahmin eder ki smslere yuklenecekler o yuzden semihlerde yuklenselerdi yani biz ne yapalim
Ben düşüncemi belirttim. Sende kendi fikrinin doğru olduğunu düşünüyorsun saygı duyarım.

bosuna bukadar yazmana gerek yok hic okumuyorum bile ben dedigimi dedim iki yarismacida esit sartlardaydilar o yuzden yok sunda sponsor var bunda yok boyle seylere girme
Yahu ne eşit şartı adam nerden baksan bir ton adam eledi.Onlara oy kullandırtmak neyin kafası ? ayrıca gazete ile smsi ayrı ayrı göstermek o daha bir facia adam gazete oylaması ile sms oylaması nasıl farklı olabiliyor yahu.Kaldı ki Semih onca kişiyi eledi elenenler geri geldi yine eledi dokunulmaz oldu falan adam nasıl smste kaybeder yahu aklın alıyor mu.

Semih eşit şartlarda demişsinde hangi eşit şartı Semihin 1-0 eşit başladığı yarışma mı ? Fanlığı bırakın da adil olun.

kardesim ben daha fazla tartismanin dogru oldugunu dusunmuyorum gorunuse gore ne sen kendi dogrularini savunmaktan vazgececen ne de ben o yuzden cevap vermiyorum

Buraya da gel.

https://fav10.net/forum/threads/acun-medyaya-büyük-tepki.250802/#post-2503238

kardesim ben daha fazla tartismanin dogru oldugunu dusunmuyorum gorunuse gore ne sen kendi dogrularini savunmaktan vazgececen ne de ben o yuzden cevap vermiyorum
Ya doğru yanlış ortada yok

Senin aklın alıyor mu baştan beri 1.olan adam finalde Tuncaya elensin.Adam dokunulmazlık rekoru kırdı.Gazete sistemine halk oy vermiyor mu veriyor o zaman gazete de 1.gelen sms oylamasında da 1.gelmesi gerekir ? Baya katakuli çevirdiler.Normal 3 aşama maşama yerine sms oylaması tek yapılsaydı şampiyon Semihti.Semihçielr sms gazete derken oylar bölündü ve gitti adamın elinden yarışmayı aldılar

daha fazla tartismak istemiyorum nedense ayni yere geliyoruz o yuzden en iyisi burada noktalamak

gazeteyi aldiysa %100 smsi de alacak diye birsey yok ki Tuncayinda smsi cok yuksek gecmis olamaz mi
Gazete ile sms aynı sonuçta ikisine de oy veren halk değil mi tek fark Semihi 1-0 geriden başlatıp Semihçilerin oylarının bölünmesine sebep olup Tuncayın fanlarını da sadece smse yüklenmelerini sağladılar.Sms devam ederken toplu sponsor mponsor şike mike derken yarışmanın finali şaibeye dönüştü

Keşke bütün bunlar yerine normal bir final yapılsaydı o zaman kesin sonuç ortaya çıkardı böyle şaibelikler de olmazdı

finali de sms'lerde tuncay kazandı. halk oylaması niye 2 ayrı katagoride yapılır? tabi ki tuncay fanları buraya yüklenip semih fanları oylarını bölerken blok halinde kazansınlar diye. zaten son zamanlarda sürekli gazete satışları televizyon ekranlarında vurgulanarak sanki daha önemli gibi gösterilmişti. sms için fazla oy atan olduğunu da düşünmüyorum.

ayrıca belirtmek isterim ki 10.000 sms 700 liraya satılıyor toplu sms'cilerde. muhtemelen buna benzer bir kuntizlik de tezgahlamış olabilir ütopya yapımcıları. ancak bu yarışmanın finali adil olmamıştır. belki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...