Tuncay sana uygun birisi değil.Tabi aga tabi hareketleriyle muhafazakarligini gorduk 😀
Tuncay sana uygun birisi değil.Tabi aga tabi hareketleriyle muhafazakarligini gorduk 😀
degilde semih hic uygun degil merak ettim neyi kast ediyon izlemedigim donemlerde birseyler yapdi herhaldeTuncay sana uygun birisi değil.Bunu gerçekten söylüyorum.
Semih şampiyon olacak.![]()
Senin gibi birinin böyle gönüllülerin şampiyonu falan saçmalıklarına inanması şaşırttı.Gönüllerin şampiyonu Tuncay.Yarışmacıların çoğu Tuncay'ı destekleyecek ve denge değişecek.
![]()
Büyük finale dakikalar kaldı, gelin final boyunca son kez yorumlaşalım.@Harunnn60 @Maskeli Fedai @beyazsoy @HachiKo @DarkLeqenD @sokak sanati @GunesinOglu
![]()
Senin gibi birinin böyle gönüllülerin şampiyonu falan saçmalıklarına inanması şaşırttı.
Dengenin büyüklüğü Semih'te![]()
Ay başladı, iyi Nur Tuğba sunuyormuş.Off Ütopya bitiyor.
Giriş ücreti 75 TL imiş.![]()
Yok, onun yarışmayla alakası yok.yarışmayı acun sunmuyo mu ?
acun bu yarışmaya niye önem vermiyorYok, onun yarışmayla alakası yok.
Nur Tuğba Algül sunuyor, Panorama programını sunan![]()
Acun zaten söylemişti, benim programla ilgim yok diye.acun bu yarışmaya niye önem vermiyorprogramı yarışmacının sunduğu nerede görülmüş bana göre rezalet
![]()
finali bari sen sun be adam
![]()
yarışmacı derken serkanı kastetmiştimAcun zaten söylemişti, benim programla ilgim yok diye.Esad ilgileniyor demişti.
Nur Tuğba da iyi sunuyor ama. D: (Nur Tuğba yarışmacı değil bu arada)![]()