Gençliğin Dramı Yakında FF'de...

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
18,894
Puanı
1,060
Cookies Yapın yeni dizi yapıyor ! Yeni dizimin hangi kanalda yayınlanacagı bilinmiyor ... Gençliğin Dramı Ekim'de FF 'de...
Konusu:Bir erkek bir kıza aşık olur ama abisi de aynı kıza aşı olur.İşin garibi babalarıda bu kıza aşıktır ama bu kızın sevgilisi vardır ve anneside o erkegin babasına aşıktır.Ama daha da önemlisi kızın sevgilisi kızın annesiyle iliski yaşıyordur.Kızın babası ise karısını diger ailenin annesiyle iliski yasıyordur...
Gençliğin Dramı Ekimde FF'de...
Oyuncu olmak isteyenler için :
Basrol: @S.G.A.T.

Son düzenleme:
Bu ne bicim hikaye la? Herkes herkese... tövbe tövbe :D
Beğendin mi peki? biraz kahireli palas biraz evlerden biri biraz kendi hayal gücüm @Yakamoz-Asi hikayeyi begendin mi seni basroldeki kız yapayım mı @Yakamoz-Asi ?

- - - Ekleme - - -

Neden bence güzel konusu var seni basroldeki esas oğlan yapıyımmı @RüzgarGülü ?

- - - Ekleme - - -

Beğendin mi peki? biraz kahireli palas biraz evlerden biri biraz kendi hayal gücüm @Yakamoz-Asi hikayeyi begendin mi seni basroldeki kız yapayım mı @Yakamoz-Asi ?

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Hikaye vasat.. Kavak Yelleri'ni gecmis.. cok karmasik. Izlenmez bence. Ayrica ben gibi bir erkegi nasil olurda dizide kiz yapmak istersin?

Kanal D icin olmaz bu proje. Diger kanallar adina konusmus olmiyayim ama bu hikaye hic olmaz..

Hikaye vasat.. Kavak Yelleri'ni gecmis.. cok karmasik. Izlenmez bence. Ayrica ben gibi bir erkegi nasil olurda dizide kiz yapmak istersin?

Kanal D icin olmaz bu proje. Diger kanallar adina konusmus olmiyayim ama bu hikaye hic olmaz..
Pardon :D seni erkek yapıyımmı

benim kuracağım kanala olabilir cookies kanal kurabilmem için yardım et

- - - Ekleme - - -

benim kuracağım kanal laik bir kanal

- - - Ekleme - - -

benim kuracağım kanal laik bir kanal