Gençlerin Yeni Favori Dizisi

Bi efsanedir gidiyor efsane dediğin dizi İkinci Bahar gibi diziler olacak ki efsane olsun Adını Feriha Koydum, Asi falan iyi dizilerdi kabul ama efsane diye nitelendirilemez bence.

"Bir Aşk Hikayesi" "Adını Feriha Koydum" ile kıyaslanabilecek bir kalitede bile değil. Bir Aşk Hikayesi'de kimmiş, neymiş?

Böylesine bir kıyas yapanın aklından bile şüphe ederim "Adını Feriha Koydum" Türk televizyonlarının en iyi aşk ve drama dizilerinden biridir ve EFsanedir! Kıyaslanamaz !!!

"Bir Aşk Hikayesi" "Adını Feriha Koydum" ile kıyaslanabilecek bir kalitede bile değil. Bir Aşk Hikayesi'de kimmiş, neymiş?

Böylesine bir kıyas yapanın aklından bile şüphe ederim "Adını Feriha Koydum" Türk televizyonlarının en iyi aşk ve drama dizilerinden biridir ve EFsanedir! Kıyaslanamaz !!!
+ 1 :)

Efsane görmesek inancağız.. Afk neresi efsane, pis yedili bile daha efsanedir o diziden.

İlk sezonunu nasıl beğenmezsin ilginç.Asıl en iyisi ilk sezonuydu.İlk iki sezon gerçekten başarılıydı.3.sezonu farklı bir konseptte başlattılar ama dizi hala izlenilirliğini sürdürüyordu ve gayet iyiydi.Ta ki Feriha ölene kadar.Ondan sonrası zaten Adını Feriha Koydum bitti :)

- - - Ekleme - - -

Lütfen kendinize müslüman olmayın sadece.Şahsi fikirlerimizi sunuyoruz.Ayrıca bence de Asi efsane değildir :D Uzatmıyorum daha fazla,işin cılkı çıkmasın. :)

Ben kendime musluman degilim. Benim sahsi fikrimi yazdim. AFKye laf atan yok. Dusuncenize uymadi mi karsi tarafin sevdigi diziyi karalamaya calisiyorsun. Asi gelmis gecmis en iyi Ask dizisidir. Kime sorsan bunu soyler. BAH ile AFKda kiyaslanmaz. Sen izledin mi Asi'yi ki yazabiliyorsun? Ben en azindam AFKye sans verdim ve fikir sahibiyim.

Son 3 kelime ve 4 ünlem işareti hariç "+1"

Ben kendime musluman degilim. Benim sahsi fikrimi yazdim. AFKye laf atan yok. Dusuncenize uymadi mi karsi tarafin sevdigi diziyi karalamaya calisiyorsun. Asi gelmis gecmis en iyi Ask dizisidir. Kime sorsan bunu soyler. BAH ile AFKda kiyaslanmaz. Sen izledin mi Asi'yi ki yazabiliyorsun? Ben en azindam AFKye sans verdim ve fikir sahibiyim.
Bende izledim Asi'yi güzel diziydi fakat "Adını Feriha Koydum" ile kıyaslanabilecek düzeyde değil maalesef. "AFK - Emir'in Yolu" veya "Emir'in Yolu" ile kıyaslanmasına karşı çıkmam ama. :)

Ben kimsenin dizisini karalamıyorum.Adını Feriha Koydum benim fikrimce efsanedir.Sende bu diziyi efsane değil diye nitelendiriyorsun bu da bir kötüleme ona bakarsan :)

Bende izledim Asi'yi güzel diziydi fakat "Adını Feriha Koydum" ile kıyaslanabilecek düzeyde değil maalesef. "AFK - Emir'in Yolu" veya "Emir'in Yolu" ile kıyaslanmasına karşı çıkmam ama. :)

Emir'in Yolu harikaydı bence. Çağatay ve Gizem uyumu süperdi. Hazal'dan sonra Çağatay'a ilk kez bu kadar yakışan bi partner olmuştu. :) Yani Emir'in Yoluyla da kıyaslanamaz bence :)

:D

- - - Ekleme - - -

Bir dizi için atışmaya gerek görmüyorum.Ömer'e göre Asi efsanedir.Bize göre Adını Feriha Koydum.Konu gereksiz boyut alıyor bence :)

Adını Feriha Koydum çok güzel diziydi.HazalÇağatay uyumu çok fazla iyiydi.Anlatılmak istenen konu çok güzeldi.Bencede efsane bir dizidir.Ben aradan yıllar geçsede unutamam.Birde Aşk-ı memnu var tabi ki.

İzlemediğin bir diziyi yorumluyorsun şuanda Yakup.İzleyip öyle karar ver bence :)
Deniz hiç izlemediğim bi dizi olsa , bu konuya girip yorum bile yapmazdım. Bi kere ben afk toplasan 3 bölümünü falan izlemişimdir. Bişey söylicem de, ben hayatımda o kadar sıradan bi konu o kadar basit replikler , o kadar kötü oyunculuklar ( vahide g. Hariç) görmemiştim.. Herşeyiyle çok basit bi projeydi. Sosyal medyanın poh pohlamasıyla bu diziye efsane yada çok kaliteli bi iş denemez.. Benim için fiyasko bi diziydi. :)

Emir'in Yolu harikaydı bence. Çağatay ve Gizem uyumu süperdi. Hazal'dan sonra Çağatay'a ilk kez bu kadar yakışan bi partner olmuştu. :) Yani Emir'in Yoluyla da kıyaslanamaz bence :)
Uyum güzeldi yine fakat senaryoda bir takım aksaklıklar söz konusuydu. Çünkü geçmişi olan bir diziydi. Her ne kadar geçmişe bağımsız olarak çekeceklerini söyleseler de yine bağlı kaldılar dizide.

Emir'in Yolu yeni bir dizi olsaydı konusuyla iyi işlenebilirdi ve eminim en az "Adını Feriha Koydum" kadar izlenebilirdi. Ama yapımcının kararı maalesef bu yönde oldu. Biz ne desek hiç bir şeyi değiştiremezdik...

Deniz hiç izlemediğim bi dizi olsa , bu konuya girip yorum bile yapmazdım. Bi kere ben afk toplasan 3 bölümünü falan izlemişimdir. Bişey söylicem de, ben hayatımda o kadar sıradan bi konu o kadar basit replikler , o kadar kötü oyunculuklar ( vahide g. Hariç) görmemiştim.. Herşeyiyle çok basit bi projeydi. Sosyal medyanın poh pohlamasıyla bu diziye efsane yada çok kaliteli bi iş denemez.. Benim için fiyasko bi diziydi. :)
Anlatmak istediğimde o aslında deminden beri.Bu dizi benim için ya da bir başka izleyicisi için efsanedir.İlla ki siz beğenin ya da beğenmeyin diye demiyorum.Tamamen şahsi fikrimi beyan ettim.Ancak 3 bölüm izleyerek neticeye varamazsın ki.Kaldı ki Hazal Kaya'nın oyunculuğuna diyecek söz yok bence. :)

O zaman Yakup ÖBGZK diziside tam bir fiyasko. Konusuyla, diyaloglarıyla çok çok klişe bir yapım. Senaryo çok durağan. İzlerken insana yeşilçam havasından başka hiç bir izlenim vermiyor... :)

Uyum güzeldi yine fakat senaryoda bir takım aksaklıklar söz konusuydu. Çünkü geçmişi olan bir diziydi. Her ne kadar geçmişe bağımsız olarak çekeceklerini söyleseler de yine bağlı kaldılar dizide.

Emir'in Yolu yeni bir dizi olsaydı konusuyla iyi işlenebilirdi ve eminim en az "Adını Feriha Koydum" kadar izlenebilirdi. Ama yapımcının kararı maalesef bu yönde oldu. Biz ne desek hiç bir şeyi değiştiremezdik...

Aslında haklısın ama Rıza felan da gidince dizi %99 koptu. Yinede Afk final yapıp Emir'in yolu başka bir isim ile yeni bir dizi olarak başlamalıydı. Malesef Show Tv maddi sıkıntılarından dolayı diziye bir Final bile yapmadı :(