Gençlerin Yeni Favori Dizisi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710
iCkTn65zNBar8GsJ5OglISJ9.jpg

Ünlü kore dizisi Özür Dilerim Seni Seviyorum'dan uyarlama olarak ekranlara gelmeye başlayan Fox Tv dizisi Bir Aşk Hikayesi konusu ve özellikle başrol oyuncuları Seçkin Özdemir ve Damla Sönmez'in uyumu ile gençlerin yeni favori dizisi olmaya başladı.Sosyal medyada da bir hayli konuşulan dizi yeni Adını Feriha Koydum olarak adlandırılıyor.

Adını Feriha koydum başkaydı ya :) Ama bir Aşk Hikayeside çok güzel :)

Adını Feriha Koydum'a benzetilmesi bile saçmalık. Afk çook başkaydı. Şahsen beğenmedim ben diziyi ve uyum felan da göremedim :)

Ben de izledim bi aralar. Güzel bir diziydi ama efsane lafzını alacak kadar değil.
Siz kendi izlediğiniz diziye efsane kelimesini uygun görüyorsanız bende izlediğim diziye uygun görüp söyleyebilirim Melih :).Sizin için olmayabilir ama benim için öyle.Adını Feriha Koydum gibi bir aşk ve dram öyküsü bir kadroda toplanamaz. :)

Siz kendi izlediğiniz diziye efsane kelimesini uygun görüyorsanız bende izlediğim diziye uygun görüp söyleyebilirim Melih :).Sizin için olmayabilir ama benim için öyle.Adını Feriha Koydum gibi bir aşk ve dram öyküsü bir kadroda toplanamaz. :)

Aşk dizisi arasında en iyisi olduğunu kabul ederim. Ben bile izledim :D Ama ilk sezonu pek de güzel olmayan ve 2. sezonu güzel olan 3. sezonu vasat olan bir diziye efsane lafzını yakıştıramadım sadece.

Benim izlediğim dizi en azından 4 sezon boyunca hiç bozulmadan ilerleyebilmiş.

afk feriha çıkana kadarki kısmı efsanedeir o kadar yavaş işlenen olaylarla o kadar başarılı olmak çok zor bir iş hem ana tema aşkı da çok iyi anlattılar :)
bir aşk hikayesinde izlemedim ama uyumlu duruyorlar resimleri yanyana koyunca kızın oyunculuğu da öceki işlerinde çok iyiydi :)

Herkes kendi dizisine Efsane diyebilir. Hazal Kaya iyi oynadi Allah icin, ama dizi kesinlikle efsane degildir. Aşk dizisi olarak efsane Asi'dir.

Aşk dizisi arasında en iyisi olduğunu kabul ederim. Ben bile izledim :D Ama ilk sezonu pek de güzel olmayan ve 2. sezonu güzel olan 3. sezonu vasat olan bir diziye efsane lafzını yakıştıramadım sadece.

Benim izlediğim dizi en azından 4 sezon boyunca hiç bozulmadan ilerleyebilmiş.
İlk sezonunu nasıl beğenmezsin ilginç.Asıl en iyisi ilk sezonuydu.İlk iki sezon gerçekten başarılıydı.3.sezonu farklı bir konseptte başlattılar ama dizi hala izlenilirliğini sürdürüyordu ve gayet iyiydi.Ta ki Feriha ölene kadar.Ondan sonrası zaten Adını Feriha Koydum bitti :)

- - - Ekleme - - -

Herkes kendi dizisine Efsane diyebilir. Hazal Kaya iyi oynadi Allah icin, ama dizi kesinlikle efsane degildir. Aşk dizisi olarak efsane Asi'dir.

Lütfen kendinize müslüman olmayın sadece.Şahsi fikirlerimizi sunuyoruz.Ayrıca bence de Asi efsane değildir :D Uzatmıyorum daha fazla,işin cılkı çıkmasın. :)

İlk sezonunu nasıl beğenmezsin ilginç.Asıl en iyisi ilk sezonuydu.İlk iki sezon gerçekten başarılıydı.3.sezonu farklı bir konseptte başlattılar ama dizi hala izlenilirliğini sürdürüyordu ve gayet iyiydi.Ta ki Feriha ölene kadar.Ondan sonrası zaten Adını Feriha Koydum bitti :)

Ben yazın tekrarlarını izlemiştim TV'de epeyce. İlk sezon mu ikinci sezon mu bilmiyorum :D Ama sanki "İkinci sezonu daha iyiydi" diye bir yorum okumuştum aylar önce. Ondan böyle yazdım.