Gençlerbirliği - Galatasaray | STSL 19/20 Sezonu - 7. Hafta Maçı

Tolstoyevski

Emekli
Katılım
14 Temmuz 2014
Mesajlar
24,283
Reaksiyon puanı
39,933
Puanı
1,061
Yaş
27
Konum
Gökteki Yıldızlar ✨✨
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Hoca konuşacağına somut kararlar almalı artık. Bu takım bunca transfere rağmen niye oynamıyor, hala aynı oyuncular üzerinde ısrar ediyor anlamıyorum. Severiz sayarız ama peygamber değil bu adam. İşler iyi gitmiyorsa suçlanacak kişi belli..

Böyle giderse şampiyonlar liginde 6 maçta 0 gol atarak yeni bir rekor kırarak tarihe geçip eleneceğiz...
 
  • Beğendim
Reactions: Maskeli Fedai

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
7 Eylül 2016
Mesajlar
32,077
Reaksiyon puanı
47,696
Puanı
1,060
Konum
İstanbul

Hocadan bu açıklamaları duymak çok sevindirici, hatasının farkında olması ve öz eleştiri yapabiliyor olması çok önemli bir şey. Benim bu açıklamalardan anladığım kadarıyla milli ara sonrası bu maçta yürüyenleri, tempo yapamayanları, yan-pas geri pas yapanları oynatmayacak.

Ayrıca biz buradan oyuncuların sezon başından beri maç seçtiklerini anlayabiliyoruz, bunu bu maç sonrasında nihayet hoca da anlamış. Açık açık da söylemiş. Nerede Şampiyonlar Ligi'nde sergilenen mücadele, nerede bu maçta sergilenen mücadele. Neşteri vur artık hocam... Ocak ayında ise Galatasaray formasını artık hak etmeyen oyuncularla ciddi ciddi yolları ayırmayı düşünüyor sanırım.

Artık inşallah milli ara sonrası bambaşka bir Galatasaray izleriz, PSG maçında izlediğimiz mücadeleyi ve hırsı istisnasız her maçta görmek istiyoruz.