Yine 2 moruk bulmuşsun
aşkı memnu mantığına göre bade görmeli evin küçük beyine aşık hizmetçi kızBence evde çalışanlardan biridir.
senle destereden 1000 kat daha uyumlularYine 2 moruk bulmuşsunBaşka bir dizide yine morukların aşkını gösterip duruyordun ama şuan aklıma gelmiyor
kız ileride sen de böyle basılırsın kesin sen de az değilsinBölümü izleyemedim ama bu sahneden haberim var kim gördü bende merak ediyorum valla
kız ileride sen de böyle basılırsın kesin sen de az değilsin
ay dediğim gibi aşk ı memnuyu yine gömdük bu akşam resmen @Forumdash ın şirketin en efsane işi yerlerde
Yine işimizin çakmasını yapmişsinizay dediğim gibi aşk ı memnuyu yine gömdük bu akşam resmen @Forumdash ın şirketin en efsane işi yerlerde@Çiğdem- @destere @Ahmed @Harunnn60 @vadikızı @eskici @Yiğitt @Aserat @Thequeer @YıldırıM
https://twitter.com/x/status/956970259566813184
Yine işimizin çakmasını yapmişsinizReplikada bir markasın sen valla
bu oğlan başrol değil amaYine işimizin çakmasını yapmişsinizReplikada bir markasın sen valla
Sen Aşk-ı Memnu hayranı değil miydin ne oldu şimdiay dediğim gibi aşk ı memnuyu yine gömdük bu akşam resmen @Forumdash ın şirketin en efsane işi yerlerde@Çiğdem- @destere @Ahmed @Harunnn60 @vadikızı @eskici @Yiğitt @Aserat @Thequeer @YıldırıM
https://twitter.com/x/status/956970259566813184
her şey daha iyisi gelene kaSen Aşk-ı Memnu hayranı değil miydin ne oldu şimdi
Behlülle kimse yarışamaz onu unut bir kere de diğerlerini bilememher şey daha iyisi gelene kaşimdi esma sultan firdevs yöreoğluna denk asillikte ve zekada; süreyya bihteri sollar zaten güzellikte ;konaktaki çatışmalar daha iyi; geriye eksik behlül kalıyor özcandan o performans çıkmaz 45inden sonra ama artık idare edicez
Çok değişken o an işine ne geliyorsa onu yapıyor örnekleri çok aslında pek şaşırmadım ama yine de bir sorayım dedimHer virajda dönüyor@xemrexxx
Çok değişken o an işine ne geliyorsa onu yapıyor örnekleri çok aslında pek şaşırmadım ama yine de bir sorayım dedim
adı faruk olan birinin lafına ne bakıyon senHer virajda dönüyor@xemrexxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?