Yine 2 moruk bulmuşsun
aşkı memnu mantığına göre bade görmeli evin küçük beyine aşık hizmetçi kızBence evde çalışanlardan biridir.![]()
senle destereden 1000 kat daha uyumlularYine 2 moruk bulmuşsunBaşka bir dizide yine morukların aşkını gösterip duruyordun ama şuan aklıma gelmiyor
![]()
![]()
![]()
kız ileride sen de böyle basılırsın kesin sen de az değilsinBölümü izleyemedim ama bu sahneden haberim var kim gördü bende merak ediyorum valla![]()
kız ileride sen de böyle basılırsın kesin sen de az değilsin![]()
Yine işimizin çakmasını yapmişsinizReplikada bir markasın sen valla
![]()
bu oğlan başrol değil amaYine işimizin çakmasını yapmişsinizReplikada bir markasın sen valla
![]()
her şey daha iyisi gelene kaSen Aşk-ı Memnu hayranı değil miydin ne oldu şimdi![]()
Behlülle kimse yarışamaz onu unut bir kere de diğerlerini bilememher şey daha iyisi gelene kaşimdi esma sultan firdevs yöreoğluna denk asillikte ve zekada; süreyya bihteri sollar zaten güzellikte ;konaktaki çatışmalar daha iyi; geriye eksik behlül kalıyor özcandan o performans çıkmaz 45inden sonra ama artık idare edicez
![]()
Çok değişken o an işine ne geliyorsa onu yapıyor örnekleri çok aslında pek şaşırmadım ama yine de bir sorayım dedimHer virajda dönüyor@xemrexxx
Çok değişken o an işine ne geliyorsa onu yapıyor örnekleri çok aslında pek şaşırmadım ama yine de bir sorayım dedim![]()
adı faruk olan birinin lafına ne bakıyon senHer virajda dönüyor@xemrexxx