Geliyoruz, Az Kaldı !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şartlar baya bi zorlanmalı gibi gözüküyor.Bize farklı gözle bakıp yorum yapabilecek bayan üyeler lazım.

Forum tarihinde yer edindiğim süreçte tüm sevgililerimi (gerçi 2 tane oldu toplam uzun soluklu) ve bütün bayan arkadaşlarımı çağırmıştım ama çok sevgili feysbuklarından ayrılmaya tenezzül etmediler kendileri LD

Bayan üyeleri gitgide ağırlaşan futbol hegemonyası sebebiyle de hevesle beklemekteyim.

Evet Facebook yüzünden bir çok kişi, Facebook dışında site bilmez hale geldiler.
Ama Facebook'dan da bıkacak insanlar. Biz facebook sevmeyenler için alternatif olmaya devam edeceğiz.
Ayrıca Facebook kullananların aynı zamanda forumda takılmasını da sağlayabiliriz.
Forum; kişinin daha aktif olduğu, düşüncelerini dile getirebileceği, tartışabileceği, birçok bilgiyi ve dosyayı elde edebileceği aynı zamanda çeşitli aktivitelerle eğlenebileceği çok iyi bir sistem. İnsanların bunu yeniden farketmelerini sağlayacağız inşallah.

facebook araştırmacılık,merak gibi şeyleri baltalamakta ve bu nedenle özellikle yoğun çalışılması gereken derslerde başarı düşüşlerine neden olmakta.bir avuç ciğeri 5 para etmez insanın ön plana çıkma çabaları,kim kiminle ne yapıyor say say bitmez...bir şeyi amacıyla tadında kullanmayı bilmiyoruz.görüyorum ki bu forum buna karşı,bu yolda size tüm kalbimle destek çıkarım.

facebook araştırmacılık,merak gibi şeyleri baltalamakta ve bu nedenle özellikle yoğun çalışılması gereken derslerde başarı düşüşlerine neden olmakta.bir avuç ciğeri 5 para etmez insanın ön plana çıkma çabaları,kim kiminle ne yapıyor say say bitmez...bir şeyi amacıyla tadında kullanmayı bilmiyoruz.görüyorum ki bu forum buna karşı,bu yolda size tüm kalbimle destek çıkarım.
Teşekkürler :)

Projeler hazırlanmaya devam ediliyor. Detaylar çok yakında...

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd