Geliyoruz, Az Kaldı !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,399
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Evet arkadaşlar, bildiğiniz gibi çok uzun süreden beri üniversite sınavları için hazırlık içerisindeyim. Sadece ben değil tabii ki birçok arkadaşımızın sınavı vardı bu sene. Bu nedenle gerek FavoriForumum'a gerek diğer sitelerimize gereken önemi veremedik, zaman ayıramadık. Sınav zamanı geldi çattı. Sınavların ilk aşaması haftaya yapılacak. 2.aşama sınavı ise 2-2,5 ay kadar sonra yapılacak.

Sınavlar biter bitmez bomba gibi dönüyoruz. Eskisinden de daha iyi olarak. Öncelikle, FavoriForumum'un her yönden daha iyi olması için çalışacağız. Gerek tasarım, gerek içerik, gerekse kullanım olarak bambaşka ve daha iyi bir FavoriForumum için çalışacağız.

Bunun dışında, oyun sitemiz olan OyunTurkiye.org'da da yenilenme çalışmaları yapılacak. Öncelikle kadro yeniden toparlanıp, siteyi yeniden yapılandıracağız. Portalını sürekli aktif tutup, tasarımını yenileyeceğiz. Forumu da çeşitli aktivitelerle aktif tutacağız.

Bir başka sitemiz olan fakat istemediğimiz sebeplerden ötürü kapanan Footbal Manager sitemiz FMTurkiye.org yeniden açılacak. (Eski konular ve üyeler korunmak suretiyle) Site yayınına yeni bir isim ile devam edecek. Güncel yama çalışmaları, yepyeni tasarım ve yepyeni bir kadroyla yeni FM sitemiz çok daha iddialı bir konuma gelecek.

Bir diğer sitemiz Yudum.org'da bildiğiniz gibi uzun zamandır boş duruyor. Yudum.org'u aktif bir blog haline getireceğiz. Yeni tasarımın yeni sıra içerikte genişletilecek ve güncel bir blog sitemiz olmuş olacak.

NetMuzik.org'da da tasarım çalışmaları yapılacak ve sitenin kalitesi daha da yükseltilecek.

Bunların yanı sıra yeni sürpriz siteler de kullanıma sürülebilir. Fakat önceliğimiz elimizdeki tüm siteleri canlı tutmak ve çıtayı daha yükseklere koymak olacak.

Tüm bunlar için tabiiki sizlerin desteği çok önemli.
Son 2,5 ay kaldı. O sürece kadar sitenin canlı kalmasını sağlarsanız çok iyi olur tabiiki. 1-0 geriden başlamak zorunda kalmayız

İyi forumlar herkese

Yudum.org'a hikaye yazı vs. yollarım...kafama geldikçe yazıyorum.Sınavda başarılar genetik mühendisliği beklioruz

Doğan daha hiç görmedik ama neyse, bekliyoruz

İyi dilekleriniz için teşekkürler

Ben tamamen unuttum
Sen buraya yazmasan 3-4 yıl da hatırlamazdım sanırım...

Allah kolaylık versin Ozan

1 aydan da az bir zaman kaldı.
Projeler kenarda bekliyor. Projeleri başlatağız LYS-2'nin bitmesiyle.
Ayrıca bu yenilenme sürecinde forumu 3-4 günlüğüne kapatmayı düşünebiliriz. Onu da şimdiden belirtmek isterim. Bu süreçle ilgili konular önümüzdeki haftalarda duyurulacaktır.

Merakla bekliyorum şahsen =) benimde bir kaç önerim var eğer üyelere de danışılırsa [
]

Değişim derken kendimizi kaybetmeyelim aman diyem

En çok eski muhabbet ortamını arıyorum.Birde sap kaldık bu bayan üyeler nerdedir

Ben de kendi çapımda öze dönüş çalışmalarına başladım .D

Eski ortamda sağlanacak inşallah. Eski üyelerle de görüşüp onları foruma davet edeceğiz

Sap mevzusuna bende takıldım
Onun da nedenleri araştırılıp, bayan nüfus oranı arttırılmaya çalışılacak

Şirin_Şey'de olmasa 0 bayan valla
Sinem, Prncss, Büşra gibi eskilerle de konuşmamız gerek.

Eskileri döndürmeye çalışmanın yanında yeni aktif üyeler kazandırmak için de tüm şartlar zorlanacak