Emre Ozansoy
Moderatör
Bugün çok komikti biraz baktım, Çiğdem çocukluğunu anlattı 11 yaşına kadar bunu erkek sanıyorlarmış babası ustaymış, bir gün ellerine ilk kez oje sürüp yanına gitmiş, yanında çalışan adam da "Utanmıyor musun erkek adam oje sürer mi" demiş, sonra babası o erkek değil kız demiş adam da "Yav ben de diyorum erkek çocuğunun adını niye Çiğdem koymuşlar"@xBUGRAx @sokak sanati @vadikızı @Hachiko
Neslihan 1 haftada 12 bin takipçi yapmış, kızlara hava attı.Ben artık izlemiyorum bilsem izlerdim Çiğdem aynen öyle valla
Bugün çok komikti biraz baktım, Çiğdem çocukluğunu anlattı 11 yaşına kadar bunu erkek sanıyorlarmış babası ustaymış, bir gün ellerine ilk kez oje sürüp yanına gitmiş, yanında çalışan adam da "Utanmıyor musun erkek adam oje sürer mi" demiş, sonra babası o erkek değil kız demiş adam da "Yav ben de diyorum erkek çocuğunun adını niye Çiğdem koymuşlar"@xBUGRAx @sokak sanati @vadikızı @Hachiko
Neslihan 1 haftada 12 bin takipçi yapmış, kızlara hava attı.
Çiğdem'lerin kaderi sanırım bu.
Etkisi vardır tabi, Reyhan'ın da fanları eklemiş olabilir.O kısmı gördüm Elif şey diyordu Ezgi sayesinde aldın o hep seni paylaşıyordu diyeben ezgide engelliyim göremiyorum paylaşımlarını
Ezgi mavi tik bile almış. 😱 @xBUGRAxO kısmı gördüm Elif şey diyordu Ezgi sayesinde aldın o hep seni paylaşıyordu diyeben ezgide engelliyim göremiyorum paylaşımlarını
Biyosu hayran bıraktı.Ezgi mavi tik bile almış. 😱 @xBUGRAx
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Çiğdem'lerin kaderi sanırım bu.
Etkisi vardır tabi, Reyhan'ın da fanları eklemiş olabilir.
Biyosu hayran bıraktı.
Üşenmedim kayınvalideler dahil hepsine baktım. Onların bile 50 bin takipçileri var... Manyak bu insanlar ya.Biyosu hayran bıraktı.
Engelliyim ezgide ne yazıyo bioda
𝑮𝒍𝒐𝒗𝒊𝒕𝒂𝒍 𝑨𝒏𝒂 𝑩𝒂𝒚𝒊𝒊 / 𝑻𝒓𝒆𝒙𝒕𝒆𝒂
@ezgi_ile_zayifla 🌱
Graphic Designer 👩🏻💻
Art Director ✍🏻
@kanald
@gelinimmutfakta
Kendi içmiyor zaar.Iyy ezgi ile zayıflayı biliyorum bir çay bulmuş zayıflatıyor deyip satıyor hrkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?