Ben kurgu olarak sen konuşmuşsun gibi yazarım merak etme.Açmam ki telefonlarını![]()
Ben kurgu olarak sen konuşmuşsun gibi yazarım merak etme.Açmam ki telefonlarını![]()
Ne o yine, @xemrexxx in tahtına mı göz diktin, etiketle güldürme çabaları başlamışBen kurgu olarak sen konuşmuşsun gibi yazarım merak etme.Konuya da kalp at birde şu konuma güldürdü.
https://fav10.net/forum/threads/sevdiğim-biriyle-konuşurken-ben.282394/
Komik çünkü. Gülmen için çabalıyorum.Ne o yine, @xemrexxx in tahtına mı göz diktin, etiketle güldürme çabaları başlamış![]()
Biraz daha zorlarsan olmamış geliyor her iki konuya daIyyyy şu herifi gösterme bana.
Bari buna kalp at ya.![]()
Allah belanı vermesin çek git ya.Biraz daha zorlarsan olmamış geliyor her iki konuya da![]()
Senle ilk defa kutlayacaz AlamancıHazırlıksız yakalanacaktım, ama bugün Harun telefonda söylediydi zaten. Yarın coşuyoruz.![]()
Biraz Sinirliyim Romandan kaynaklı güzel olmuş@pompy girip çıkmak ne demek.![]()
Iyyyy şu herifi gösterme bana.
Bari buna kalp at ya.![]()
Biraz daha zorlarsan olmamış geliyor her iki konuya da![]()
Gerçekten bu olduğunu düşünmeye başladım rüyamda görürsem bu şekilde görürüm sanırımAllah belanı vermesin çek git ya.![]()
Bu başlangıç oldu, daha çok kez kutlayacağız.Senle ilk defa kutlayacaz Alamancı![]()
Bir zahmet bill ayoll belki kız kardeşinden bile daha iyi tanıyorsundur beni @sokak sanatiSıradaki sensin son sevinçlerin hahahayt.![]()