Biseksüel Bearcısın diyebiliriz sana o zaman.Bearcıyım.Patates söküyorlar sorarım gün içinde.
![]()
Ooo onu birde közleseler ne güzel olurdu.
Biseksüel Bearcısın diyebiliriz sana o zaman.Bearcıyım.Patates söküyorlar sorarım gün içinde.
![]()
Sen gizli bisexsin yakında patlarsın benim gibi.Biseksüel Bearcısın diyebiliriz sana o zaman.Şurda şaka maka tek hetero ben kaldım tövbeler olsun...
Ooo onu birde közleseler ne güzel olurdu.![]()
Bu sene bir kıza aşık olmasam ben de kayıyordum doğrudur.Sen gizli bisexsin yakında patlarsın benim gibi.![]()
Hala mı mavi gözlü kız.Bu sene bir kıza aşık olmasam ben de kayıyordum doğrudur.![]()
Yavaş yavaş unutuyorum işte. Ciğerimi söktü.Hala mı mavi gözlü kız.![]()
Sigaradan zaten çürümüştür o ciğerler varsın sökülsün.Yavaş yavaş unutuyorum işte. Ciğerimi söktü.![]()
Dur bismillah daha yeni başladık.Sigaradan zaten çürümüştür o ciğerler varsın sökülsün.![]()
kız @mrt-06 bzi asiye ile saniye olarak tanıt programda ne ka didişsek de dış mihraklara karşı her zaman birlikte hareket ediyoruz gelinimle![]()
@Çiğdem- @Billy Kane @Yiğitt @dizi kolik @Dosi @vadikızı @cookies @xBUGRAx @DarkLegenD
Hadi be ordan müneccimmisin sen
Bu aynı @serhatt@Billy Kane i eğitmeye başladım bu da antremanlardan bir görüntü@dreamy @xBUGRAx @Aserat @mrt-06 @dizi kolik @serhatt @cookies @vadikızı @Dosi @ozgur2113 @Yiğitt @Bully @ozmoturk
Puanı sen veriyorsun ayollBu hafta iyi tabi edip 1'i bas![]()