Teşekkürler.
Teşekkürler.
Böreği beğendin mi?Sakin ol İsmail'imBölümü okumadım daha ama elenmemişsin işte ne güzel, öfkeye gerek yok
Kadın güldürdü bu arada
Laf etmemiş halin buysa.
Belli ki hiçbir işe yaramamış.Seyircilerimize cevabım.
Şırdan diyarbakır yemeği acıdır güzel tadı kuzunun bir organi @Yiğitt @ozgur2113 bodrum kokoreç yeniliyorBen de aynısını düşünüp kendi kendime gülmüştüm. 3'nüz ana cast paralı yarışmacı.
Sen de izleyiciye oynuyorsun gibi geldi bana.
Sizi devre dışı bırakma planımızın ilk aşaması halloldu kısmetse gelecek hafta tamamen postalayacağız.Şu anda böyleyim.@vadikızı @xBUGRAx @Çiğdem- @sokak sanati @Bully @Aserat @Yiğitt @ozgur2113
@mrt-06 benimki Paçanga böreğiydi, Kayseri'ye has bir yemek.
Yeni gelecek çiftlere bağlı o iş. Geçen hafta şampiyon biz olduk hatırlatırım.Sizi devre dışı bırakma planımızın ilk aşaması halloldu kısmetse gelecek hafta tamamen postalayacağız.@xBUGRAx
Benim kaynanam @denizz19 olacak ya kankeee. Onla sözleştik geçen bölüm.
Adana yemeği şırdanŞırdan diyarbakır yemeği acıdır güzel tadı kuzunun bir organi @Yiğitt @ozgur2113 bodrum kokoreç yeniliyor
Bu bölümde güzel olmuş.Diyaloglar yardı. @Yiğitt yahuşuklusunun elenmesi bir yandan da sevindirdi. Onun gibi yahuşukluyu kaynana olarak hayal edemiyordum.
@ozgur2113 günde millete şırdan yedirmek istersen elenmen normal bebeğim.Kötü bir seçim olmuş.
@xBUGRAx'in orjinal seçimleri. 😛 Nerden de buluyorsa böyle tatlıları.Az doğu dizisi izlememiş.
Fırında sütlaça bayılırım bu arada. @Çiğdem-
Benim kaynanam @denizz19 olacak ya kankeee. Onla sözleştik geçen bölüm.
Olsun turluyorum benHepi topu 4 foto var birinde de ben yokum zaten.
Senin de kendini teselli etmen lazım tabii haklısın.Yeni gelecek çiftlere bağlı o iş. Geçen hafta şampiyon biz olduk hatırlatırım.Bi haftalık size şans tanıdık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?