Teşekkürler.
Teşekkürler.
Böreği beğendin mi?Sakin ol İsmail'imBölümü okumadım daha ama elenmemişsin işte ne güzel, öfkeye gerek yok
Kadın güldürdü bu arada![]()
Laf etmemiş halin buysa.
Belli ki hiçbir işe yaramamış.Seyircilerimize cevabım.
![]()
Şırdan diyarbakır yemeği acıdır güzel tadı kuzunun bir organi @Yiğitt @ozgur2113 bodrum kokoreç yeniliyorBen de aynısını düşünüp kendi kendime gülmüştüm. 3'nüz ana cast paralı yarışmacı.![]()
Sen de izleyiciye oynuyorsun gibi geldi bana.![]()
Sizi devre dışı bırakma planımızın ilk aşaması halloldu kısmetse gelecek hafta tamamen postalayacağız.Şu anda böyleyim.@vadikızı @xBUGRAx @Çiğdem- @sokak sanati @Bully @Aserat @Yiğitt @ozgur2113
@mrt-06 benimki Paçanga böreğiydi, Kayseri'ye has bir yemek.![]()
Yeni gelecek çiftlere bağlı o iş. Geçen hafta şampiyon biz olduk hatırlatırım.Sizi devre dışı bırakma planımızın ilk aşaması halloldu kısmetse gelecek hafta tamamen postalayacağız.@xBUGRAx
Benim kaynanam @denizz19 olacak ya kankeee. Onla sözleştik geçen bölüm.
Adana yemeği şırdanŞırdan diyarbakır yemeği acıdır güzel tadı kuzunun bir organi @Yiğitt @ozgur2113 bodrum kokoreç yeniliyor
Bu bölümde güzel olmuş.Diyaloglar yardı. @Yiğitt yahuşuklusunun elenmesi bir yandan da sevindirdi. Onun gibi yahuşukluyu kaynana olarak hayal edemiyordum.
@ozgur2113 günde millete şırdan yedirmek istersen elenmen normal bebeğim.Kötü bir seçim olmuş.
@xBUGRAx'in orjinal seçimleri. 😛 Nerden de buluyorsa böyle tatlıları.Az doğu dizisi izlememiş.
Fırında sütlaça bayılırım bu arada. @Çiğdem-
Benim kaynanam @denizz19 olacak ya kankeee. Onla sözleştik geçen bölüm.![]()
Olsun turluyorum benHepi topu 4 foto var birinde de ben yokum zaten.![]()
Senin de kendini teselli etmen lazım tabii haklısın.Yeni gelecek çiftlere bağlı o iş. Geçen hafta şampiyon biz olduk hatırlatırım.Bi haftalık size şans tanıdık.
![]()