Şimdi derin bir nefes al ve harikanı at.Seni görünce heyecandan naptığımı mı biliyorum
Şimdi derin bir nefes al ve harikanı at.Seni görünce heyecandan naptığımı mı biliyorum
İnsanın içinde olacak bunlar nasıl evlenmiş şaşıyorum.
Attım harikamıŞimdi derin bir nefes al ve harikanı at.
Arada instanda turladığım doğrudur
Hepi topu 4 foto var birinde de ben yokum zaten.Arada instanda turladığım doğrudur
Aaa kaldırma canım çok taş görünüyorsun
Şakasına trip yapmıştım bebeğimGeçen haftalardan almıştım özür dilerim Kaan'ım.Bilerek yapar mıyım hiç?
Perran Kutman'ın yanına yakıştıysam ne mutluAaa kaldırma canım çok taş görünüyorsun
Çok uyumlu görünüyorsunuzPerran Kutman'!ın yanına yakıştıysam ne mutlu
Trip sevmediğimi bilirsin canım.Şakasına trip yapmıştım bebeğimGözlüklerimi geri aldım sen de al
Bugün enerji ve motivasyonum düşük gibi nedense..
Şu anda böyleyim.@vadikızı @xBUGRAx @Çiğdem- @sokak sanati @Bully @Aserat @Yiğitt @ozgur2113
@mrt-06 benimki Paçanga böreğiydi, Kayseri'ye has bir yemek.
Senden etiket gelmiyor bana, niye acaba?@dreamy burada @xBUGRAx'e ne demeye çalıştın ne yapıyormuş kuliste Buğra.@sokak sanati @Çiğdem-
Aserat: Harikasın kızım hem hamarat hem dilbaz.
dreamy: Dilbaz olduğu kesin çekim arkasında o diliyle başka neler yapıyor bir bilseniz.
xBUGRAx: Neşemi bozamazsın oh oh.
Ciddi misin? Tapatalk'ı aktif ettim ondan mı acaba. .ssSenden etiket gelmiyor bana, niye acaba?
İçinde pastırma var Kayseri'ye has bir börek. Çok zordu, yaparken kollarım ağrıdı.Anam ne paçangası bildiğin miflöy hamurundan 5 dkda yapılan börek o.Ben de yapmıştım bir kere hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?