xBUGRAx
Süper Emekli
Canlı yayına geçince kuliste yaşananları açıklayacağım tek tek.Öyle daha gerçekci olur cidden bir enterge edeyim formatı canlı yayına.
Canlı yayına geçince kuliste yaşananları açıklayacağım tek tek.Öyle daha gerçekci olur cidden bir enterge edeyim formatı canlı yayına.
Yok dizi yazamadım maalesef, ilham gelmiyor bu sene.Şampiyonluğuda almıssın şarkıdan çıktım itiraflar ordan çıktık gelinler
Birde senaryolarında geri döndümü
@Yiğitt de de bir @sokak sanati havası seziyorum yer değiştirmişler gibi belkide gerçekten profilleri değiştirmişlerdir şifreleri v erip @Bully incelesin
Bekle bir programa daha alacağım seni.Hahaha ay ben emekli modundaydım bu aralar, vakit buldukça anca girebiliyorum öyle. Konulara mesaj bile yazamıyorum çoğu zaman, kendime gelecem inşallah kısa sürede.
Al al. Gündüz kuşağına alkış yapmaya gelenler gibi hissediyorum kendimi.Yok dizi yazamadım maalesef, ilham gelmiyor bu sene.
Bekle bir programa daha alacağım seni.
Buraya da yorumunu bekliyoruz bu arada.Al al. Gündüz kuşağına alkış yapmaya gelenler gibi hissediyorum kendimi.
Her numara var sende anam.
Aklıma o kadın geldi zaten yazarken.Buraya da yorumunu bekliyoruz bu arada.
Zuhal Topal'daki Şaduman abla gibisin.
Ya @Forumdash da senden sonra aktifliğini baya azalttı göremiyorum forumda. Özellikle son iki üç gündür hiç yok.Kaynanam olucak kişiyi bırak annem bile hepsini bilemezdi@sokak sanati
@xBUGRAx Yokluğumuzda car car etmiş en iyiymiş@dreamy Yine eziliyor @Forumdash sahip çıksın torun büyümüşte kocaya gitmiş bizden önce
@serhatt ve @Özgür de birbiriyle olamayınca ikiside kocaya kaçmısKadro iyi
Kalp nerde bölüm yorumu nerde? Survivor'dan sonra bekliyorum.Yine elenmeyecek gibisiniz.@xBUGRAx
Allah yaşatmasın çenesinden kurtulamam artık.
Ne oldu acaba o kadına, bir ara yorumlarıyla milyonların sesi oluyordu.Aklıma o kadın geldi zaten yazarken.
Ay ne yorum yapıyım, okudum da yine en düşük biz almışız. Sinir geliyor bana... @Özgür
Serhat da bugün girmeyeceği tuttu nerde acaba.Allah yaşatmasın çenesinden kurtulamam artık.
Bitince yapacağım şimdi de reklam arasında uğrayayım dedim. Bölümün hepsini okumadım bile sadece puan durumunu biliyorum.Kalp nerde bölüm yorumu nerde? Survivor'dan sonra bekliyorum.
Oğluma beni çekiştiriyordur.Serhat da bugün girmeyeceği tuttu nerde acaba.
Fok var o programda ya... Neyse yorum yapmayacağım.Bitince yapacağım şimdi de reklam arasında uğrayayım dedim. Bölümün hepsini okumadım bile sadece puan durumunu biliyorum.
Kalp attım be
Korona vardı, yazık...Kaynanam bizde kaldı sezon arasında yakınlaştık daha güçlüyüz bu sezon.@Aserat
Sokağa atmadığına şükret.Oğluma beni çekiştiriyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?