Gelin Adayı Naz Bodrum Kaçamağı Yaptı!

Turkuazz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,230
Puanı
860
Star Tv'de Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programında önceki hafta Ali ile Naz barışmışlardı.Daha öncede bir barışıp bir ayrılan ikilinin bu defa ayrılacaklar mı sorusu çabuk yanıtını almış oldu.Ali canlı yayında,daha fazla konuyu uzatmayacağım,hafta sonuda hastaydım,Naz beni bırakıp tatile gitti.Gitme dedim gitti.Ben, sevdiğim kişi hasta olduğunda başucundan ayrılmam. Naz'ın beni sevdiğini sanmıştım; ama yanılmışım. Ben bu yola çıkmadan, bitirmek istiyorum. Sizden de bir şey rica ediyorum Zuhal Hanım, ben istesem bile siz Naz'la birlikte olmama izin vermeyin" dedi.
Naz'da bu sözler karşısında kendisini savundu."Hafta sonu tatil yapmak için Bodrum'a gittim. Ali'ye haber verdim. 'Birlikte gidelim' dedim, gelmedi. Ali benim eşim değil, erkek arkadaşım. Bu nedenle ben izin almam, sadece haber veririm" şeklinde konuştu.Bu duruma Zuhal Topal çok kızdı.Sizin durumunuz yılan hikayesine döndü diyen Zuhal Topal; "Bana sakın bundan sonra kimse Naz ve Ali diye gelmesin" deyip ikiliye kızdı.Bundan sonra Ali ile Naz barışacak mı buda izleyicinin merak ettiği bir konu.

Talibim, nereye başvuruyoruz?

Ama şimdi bu hatuna niyet Songül gibi bir oluşuma kısmet olma durumu var
Locaya dahil olursak sıkıntı daha da büyür
En iyisi ben ksımetimi normal hayatta aramaya devam edeyim sağolun beyler

Maske takıp gidersin sıkıntı yok.

Şu kızdan nefret ediyorum başlarda ne sessiz kızdı bee

Aynen Umut doğru diyor şimdi maske takıp gitmek moda oldu, ya da şemsiyeyle gidersin.

Aynen Umut doğru diyor şimdi maske takıp gitmek moda oldu, ya da şemsiyeyle gidersin.
Maske mi? Ben şaka sanıyordum
Zaten dış görünüş, iç güzellik falan filan bunları çok aşmış ordaki insanlar
Stüdyoya sadece cüzdanını ve tapu senetlerini göndersen de katılabileceksin yakında
Hatta telefonla sipariş dönemi bile başlayabilir
Şimdi gülüyoruz ama olur mu olur

Seda sayana 2 kere maskeli talip geldi

Gerçek tabii ki, birkaç tane örneği.

Haha.
Bizim televizyonlarımız çok fantastik özellikle sabah kuşağı, annesi sandığı kadın erkek mi çıkar dersin, maske takıp talip olmaya gelen mi dersin, bayılanlar, kavga edenler mi dersin.
<3 Yabancı kanallar çok sıkıcısınız. .ss

Ben olayı kriminal bir boyutta ele almak istiyorum
Ciddi anlamda sabah kuşağının yayın akışının dış güçler tarafından organize edildiğini falan düşünmeye başladım
Her gün ''yok canım bu da olmamıştır'' dediğim her şey oluyor

Ev hanımları heyecan arıyor demekki sonuçta arz talep meselesi, belgesel konulsa izlenmeyeceğine göre farklı ne yapabiliriz diye düşünüyor kanallar yapımcılar.

Kızı varmış bakabilcekmisin