Kardeşi falan diyorlardı kendisi değilmiş güya
Niye haklıymış? Kapalı bir insan açılmak isteyemez mi? Bu yüzden programdan kovmakta haklıymış demek çok geri kafalıca bir yorum. Hanife’yi zerre kadar sevmem, bu zamana kadar yaptıkları da ortada ama insanların seçimine karışmayın.Şaşırmadım Hanife den beklenecek hareketti Esra Erol programdan kovmakla haklıymış
Dinden çıkmış. Tek mantıklı açıklama bu.Niye açılmış peki? Açıldıysa niye önceden kapanmış?
Niye haklıymış? Kapalı bir insan açılmak isteyemez mi? Bu yüzden programdan kovmakta haklıymış demek çok geri kafalıca bir yorum. Hanife’yi zerre kadar sevmem, bu zamana kadar yaptıkları da ortada ama insanların seçimine karışmayın.
Ayrıca Hanife’yi Esra kovmadı para için Zuhal’e geçti o dönem
Hanife’yi ben de sevmem yazdım zaten yukarıda. Evet birçok hareketi kafasındaki türbana aykırıydı. Ama benim takıldığım, bu olay üzerine “kovulmakta haklıymış” demen.İsteyebilir saygı duyuyorum ama Hanife kapalı bir kadın olarak davranmıyordu davranışları biz kapalıları da kötü gösteriyordu bu yüzden programdan kovulmadı programdaki davranışları yüzünden kovuldu dediğimi anlamadan geri kafalılık diyemezsin bana özgür ben açılda o yüzden programdan kovuldumu dedim ?
Hanife’yi ben de sevmem yazdım zaten yukarıda. Evet birçok hareketi kafasındaki türbana aykırıydı. Ama benim takıldığım, bu olay üzerine “kovulmakta haklıymış” demen.
Sen hala kovuldu diyorsun, Ben kovulmadı diyorum. Esra yokken Hanife ve diğerleri Zuhal’e geçti. Esra Erol bile zamanında “benim adaylarımı ben yokken aldınız” diye açıklama yaptı. Para için geçtiler.
Cehennem ateşinde yanacağını bile bile açılmışsa yürek yemiştir.Dinden çıkmış. Tek mantıklı açıklama bu.