Gelecekteki Çocuğunuzun İsmini Düşünüyor Musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sağol ablacım. :bhr: Aklında var mı öne çıkan isimler. :A

Gülben peki? :A
Emrecan koy Emre + Atacan ın shiplenmiş hali :A @mrt-06
Aaa bilemiyorum çok özel anlamlıda olmasına gerek yokta işte yavas yavas isimde düşünmek lazım Atacanın dedi gibi :A :A :A @serhatt @sokak sanati @Harunnn60

@Forumdash Abicimde kendi ismini koysun demiş , belli abicimize pek hoşlanmadığı bir isim koymuşlar bari değiştir mahkemede Faruk yaptır zaten öyle biliyoruz :A :A :A @kerem

Zaten onlar kötü örnek olur :A Biz iyi örnek olsun istiyoruz hayırlısı bakalım :A :A :A
a2NjY2JjTFBBSk5rZnYyT1dMWURJV1lnSC9SZ2NzYVZmaWZKL3ZpL2NaNnFGNkQxLzNKYW02ekpsWDlVYXdaZldBcTNmOV...jpg

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Aaa bilemiyorum çok özel anlamlıda olmasına gerek yokta işte yavas yavas isimde düşünmek lazım Atacanın dedi gibi :A :A :A @serhatt @sokak sanati @Harunnn60

@Forumdash Abicimde kendi ismini koysun demiş , belli abicimize pek hoşlanmadığı bir isim koymuşlar bari değiştir mahkemede Faruk yaptır zaten öyle biliyoruz :A :A :A @kerem
Bacım ondan değil. İsim bulmak gerçekten cocuğu çok etkileyen hatta hesap bile sorabileceği bi hak:F 18 yaşina gelene kadar herkes o isimle seslenecek. Hayatının bir bölümü o isimle geçicek.

O yuzden ben o külfeti almazdım:X Anneye bırakırdım. Bi de isimlerin karakteri etkilediğine inanırım:A

• İlginç
Bacım ondan değil. İsim bulmak gerçekten cocuğu çok etkileyen hatta hesap bile sorabileceği bi hak:F 18 yaşina gelene kadar herkes o isimle seslenecek. Hayatının bir bölümü o isimle geçicek.

O yuzden ben o külfeti almazdım:X Anneye bırakırdım.
Bi de isimlerin karakteri etkilediğine inanırım:A
Ayy sağol abicim külfete düştüm sayende :F Zaten erkekler neyin sorumluluğunu alıyorkı 5 yaşındakı de çocuk 60 yaşında kı de çocuk :A :A :A @mrt-06 @Harunnn60 @sokak sanati @kerem @serhatt @xemrexxx

• Güldürdün
Evlenme o zaman .ss
Bu devirde eve para getirmek çocugu en iyi şartlarda yetiştirmek ne kadar zor biliyormusun bacım:A Aman cocugum bişeyden eksik kalmasın, arkadaşlarina yerinmesin filan. Bunlar bir baba için daha önemli:A

(okuyan da baba mı bu der:F)
Sen her zaman kartsın:A
Yani lafa gelince reis benim falan filan atılır tutulur ama bir karar verme durumunda hanım sen hallet beni uğraştırma :A :A :A

@Forumdash Senin babalınmı kalmış bir sürü torunun var :F :F :F @mrt-06 @sokak sanati @Harunnn60 @kerem