Yeter de artar bile. Foruma geri gelen biri burayı tanıyamaz, o biçim bir hâle geldik. Acilen toparlanmalıyız.
Rahatsız olan Yallah Arabistana
Yeter de artar bile. Foruma geri gelen biri burayı tanıyamaz, o biçim bir hâle geldik. Acilen toparlanmalıyız.
Bu adamları bu kadar şımartan sizsiniz zaten.Rahatsız olan Yallah Arabistana
Yapma..Bak yine Sıla öven biri çıkmış, hem de sayın Gs'li dostum.
Sağol ablacım. Aklında var mı öne çıkan isimler.
Gülben peki?
Aaa bilemiyorum çok özel anlamlıda olmasına gerek yokta işte yavas yavas isimde düşünmek lazım Atacanın dedi gibi @serhatt @sokak sanati @Harunnn60Emrecan koy Emre + Atacan ın shiplenmiş hali @mrt-06
Bu dünyaya çocuk getirmek fazlasıyla saçma, hiç tavsiye etmiyorum.Aaa bilemiyorum çok özel anlamlıda olmasına gerek yokta işte yavas yavas isimde düşünmek lazım Atacanın dedi gibi @serhatt @sokak sanati @Harunnn60
@Forumdash Abicimde kendi ismini koysun demiş , belli abicimize pek hoşlanmadığı bir isim koymuşlar bari değiştir mahkemede Faruk yaptır zaten öyle biliyoruz @kerem
Orası doğru hele 2020 sonrası ama iyi bir tane evlat bile kazandırabilirsek ölmeden bir işe yaramış oluruz 1 kişi 1 kişidir @mrt-06Bu dünyaya çocuk getirmek fazlasıyla saçma, hiç tavsiye etmiyorum.
Hiç boşuna zahmet etme anam .ssOrası doğru hele 2020 sonrası ama iyi bir tane evlat bile kazandırabilirsek ölmeden bir işe yaramış oluruz 1 kişi 1 kişidir @mrt-06
Sen doğurma ozaman zaten köydeki kediler gibi gerek yok @xemrexxxHiç boşuna zahmet etme anam .ss
Hiç niyetim yok .ssSen doğurma ozaman zaten köydeki kediler gibi gerek yok @xemrexxx
Zaten onlar kötü örnek olur Biz iyi örnek olsun istiyoruz hayırlısı bakalımHiç niyetim yok .ss
Zaten onlar kötü örnek olur Biz iyi örnek olsun istiyoruz hayırlısı bakalım
Bacım ondan değil. İsim bulmak gerçekten cocuğu çok etkileyen hatta hesap bile sorabileceği bi hak 18 yaşina gelene kadar herkes o isimle seslenecek. Hayatının bir bölümü o isimle geçicek.Aaa bilemiyorum çok özel anlamlıda olmasına gerek yokta işte yavas yavas isimde düşünmek lazım Atacanın dedi gibi @serhatt @sokak sanati @Harunnn60
@Forumdash Abicimde kendi ismini koysun demiş , belli abicimize pek hoşlanmadığı bir isim koymuşlar bari değiştir mahkemede Faruk yaptır zaten öyle biliyoruz @kerem
Ayy sağol abicim külfete düştüm sayende Zaten erkekler neyin sorumluluğunu alıyorkı 5 yaşındakı de çocuk 60 yaşında kı de çocuk @mrt-06 @Harunnn60 @sokak sanati @kerem @serhatt @xemrexxxBacım ondan değil. İsim bulmak gerçekten cocuğu çok etkileyen hatta hesap bile sorabileceği bi hak 18 yaşina gelene kadar herkes o isimle seslenecek. Hayatının bir bölümü o isimle geçicek.
O yuzden ben o külfeti almazdım Anneye bırakırdım. Bi de isimlerin karakteri etkilediğine inanırım
Sen her zaman kartsınAyy sağol abicim külfete düştüm sayende Zaten erkekler neyin sorumluluğunu alıyorkı 5 yaşındakı de çocuk 60 yaşında kı de çocuk @mrt-06 @Harunnn60 @sokak sanati @kerem @serhatt @xemrexxx
Bu devirde eve para getirmek çocugu en iyi şartlarda yetiştirmek ne kadar zor biliyormusun bacım Aman cocugum bişeyden eksik kalmasın, arkadaşlarina yerinmesin filan. Bunlar bir baba için daha önemliAyy sağol abicim külfete düştüm sayende Zaten erkekler neyin sorumluluğunu alıyorkı 5 yaşındakı de çocuk 60 yaşında kı de çocuk @mrt-06 @Harunnn60 @sokak sanati @kerem @serhatt @xemrexxx
Evlenme o zaman .ssAyy sağol abicim külfete düştüm sayende Zaten erkekler neyin sorumluluğunu alıyorkı 5 yaşındakı de çocuk 60 yaşında kı de çocuk @mrt-06 @Harunnn60 @sokak sanati @kerem @serhatt @xemrexxx
Evlenme o zaman .ss
Bu devirde eve para getirmek çocugu en iyi şartlarda yetiştirmek ne kadar zor biliyormusun bacım Aman cocugum bişeyden eksik kalmasın, arkadaşlarina yerinmesin filan. Bunlar bir baba için daha önemli
(okuyan da baba mı bu der)
Yani lafa gelince reis benim falan filan atılır tutulur ama bir karar verme durumunda hanım sen hallet beni uğraştırmaSen her zaman kartsın
Mezar paklar onu artık .ssYani lafa gelince reis benim falan filan atılır tutulur ama bir karar verme durumunda hanım sen hallet beni uğraştırma
@Forumdash Senin babalınmı kalmış bir sürü torunun var @mrt-06 @sokak sanati @Harunnn60 @kerem
Hepsi de hayırlı torunlar.Yani lafa gelince reis benim falan filan atılır tutulur ama bir karar verme durumunda hanım sen hallet beni uğraştırma
@Forumdash Senin babalınmı kalmış bir sürü torunun var @mrt-06 @sokak sanati @Harunnn60 @kerem