DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,486
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Tahmin etmiştim. "Türkan Saylan yüzünden" demiştim, "Türkan Şoray" demeni beklemiyordum.Abim de aynı şakayı yapmıştı.
Ben çok küçüklükten beri Türkan Saylan hocaya hayranım o yüzden aslında.
Pelinsu diye arkadaşım var çok iyi kızdır.Çocuk yapacak olsaydım adını Berke koyardım. Veya o tarz.
Kız için ise Pelinsu.
Gönlünde ne var söyle işte bırak hanımcılığı şimdi.Tek kişilik bir karar değil, beğendiğim isimler var tabii de öne çıkan bir şey yok. Allah inşallah nasip eder karar vermek gereken günleri de.
Birde kendisinin kurduğu dernekten burs alıyorum.Tahmin etmiştim. "Türkan Saylan yüzünden" demiştim, "Türkan Şoray" demeni beklemiyordum.
Yok valla.Gönlünde ne var söyle işte bırak hanımcılığı şimdi.
Bu da ayrı bir önem arz ediyor tabii senin için. Kadına laf ederler ama kendisi öğrencilere burs bağlar, hem de hayattan göçüp gittikten sonra da bu devam eder. İşte sana hayatta kalıcılık. Unut bakalım şimdi, kazı hafızandan "Türkan" ismini. Mümkün değil.Birde kendisinin kurduğu dernekten burs alıyorum.
Kurda verilecek ismi kediye veriyor.Çocuk için değil de ileride edineceğim kedi için düşünmüştüm ama unuttum. Dişi kedi olursa börteçine fena durmazdı.
Pelinsu'dan zarar gelmez zaten.Pelinsu diye arkadaşım var çok iyi kızdır.
Gönlünde ne var söyle işte bırak hanımcılığı şimdi.
Tebrikler bu konuda da marjinal olmayı başarmışsın.Çocuk için değil de ileride edineceğim kedi için düşünmüştüm ama unuttum. Dişi kedi olursa börteçine fena durmazdı.
Çocuk için değil de ileride edineceğim kedi için düşünmüştüm ama unuttum. Dişi kedi olursa börteçine fena durmazdı.
Huhahaha forumun filozofuna hapis şoku!İnternete ne baktım ergenekon feto falan diyor. Yol yakınken dön o isimden.
İsim düşünmedim pek ama kız olursa adını Sıla koyarım
Önce Azerileri ve LGBT üyelerini forumdan sınırdışı etmeliyiz.
Yeter de artar bile.Bu iki grup forumun yarısı eder. Azınlıkta sen kalırsın.@Ahmed
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?