Farkındayım aynı mevkide olmadıklarını. Etki olarak Talisca gibi bir iz bırakacak ligde.1.5 sene kiralık zaten iyi oynarsa alırız.
------
Talisca ile aynı mevkide bile oynamıyor. Birbirine uzaklar.
Farkındayım aynı mevkide olmadıklarını. Etki olarak Talisca gibi bir iz bırakacak ligde.1.5 sene kiralık zaten iyi oynarsa alırız.
------
Talisca ile aynı mevkide bile oynamıyor. Birbirine uzaklar.
Talisca etkisi bırakacak demek fazla iddialıFarkındayım aynı mevkide olmadıklarını. Etki olarak Talisca gibi bir iz bırakacak ligde.
Ve en önemlisi geçen sene Premier Lig'de üstelik Tottenham'da az da olsa forma giyebilmiş bir wonderkid. Şimdi hatırladım, 2019'da GS 1-2 Benfica maçında bizi baya yıpratmıştı bu herif. Aynı dönemin öncesinde FB'ye de gol atmış ve daha bize gelmeden gerçek Galatasaray'lı olmuş herif. @Sherlock @Maskeli FedaiNeticede Benfica altyapısında forma giymiş bir oyuncu.Çürük çıkma ihtimali oldukça düşük.
61 dakika az da olsa dediğin yalnız hocam 1 maçta 60 dakika oynasaymış bari 7 maçta 60 dakika bir deVe en önemlisi geçen sene Premier Lig'de üstelik Tottenham'da az da olsa forma giyebilmiş bir wonderkid. Şimdi hatırladım, 2019'da GS 1-2 Benfica maçında bizi baya yıpratmıştı bu herif. Aynı dönemin öncesinde FB'ye de gol atmış ve daha bize gelmeden gerçek Galatasaray'lı olmuş herif. @Sherlock @Maskeli Fedai
Cenk Tosun öyle bir şekilde bize geldi şu an61 dakika az da olsa dediğin yalnız hocam 1 maçta 60 dakika oynasaymış bari 7 maçta 60 dakika bir de
Hainlock... Ünlü bir söz vardır, hatırlatmak isterim. "Yârin yanağından gayrı herşeyimi paylaşırım." Burada sözü geçen yâri söylememe gerek yok.@Tolstoyevski anlaşma 1.5 yıllıkmış, ben sezon sonuna kadar sanıyordum. Yarın da İstanbul'daymış. Konuya bu muazzam bilgi kırıntılarını eklersin.
12.Haindam...
61 dakika az da olsa dediğin yalnız hocam 1 maçta 60 dakika oynasaymış bari 7 maçta 60 dakika bir de
İşte Fatih hocam kendisiyle ilk görüşmeyi burada gerçekleştirmiş, beynine Galatasaray tohumlarını birer birer serpiştirmiş ve göndermiş. Kral hareket.Ve en önemlisi geçen sene Premier Lig'de üstelik Tottenham'da az da olsa forma giyebilmiş bir wonderkid. Şimdi hatırladım, 2019'da GS 1-2 Benfica maçında bizi baya yıpratmıştı bu herif. Aynı dönemin öncesinde FB'ye de gol atmış ve daha bize gelmeden gerçek Galatasaray'lı olmuş herif. @Sherlock @Maskeli Fedai
60/7=8.5 ortalama dakika süre alıyormuş. @Tolstoyevski @Sherlock61 dakika az da olsa dediğin yalnız hocam 1 maçta 60 dakika oynasaymış bari 7 maçta 60 dakika bir de
Bu maçta bize karşı gerçekten iyiydi. Yalnız Volkan da epey hatalı bu golde.Ve en önemlisi geçen sene Premier Lig'de üstelik Tottenham'da az da olsa forma giyebilmiş bir wonderkid. Şimdi hatırladım, 2019'da GS 1-2 Benfica maçında bizi baya yıpratmıştı bu herif. Aynı dönemin öncesinde FB'ye de gol atmış ve daha bize gelmeden gerçek Galatasaray'lı olmuş herif. @Sherlock @Maskeli Fedai
Duruş bozukluğu var.Bu maçta bize karşı gerçekten iyiydi. Yalnız Volkan da epey hatalı bu golde.
Karantina olayını çözemedim, eğer Portekiz üzerinden geliyorsa Fener maçında her türlü oynar gibi. Ama İngiltere'den geliyorsa Fener maçına yetişmesi zor...Bu maçta bize karşı gerçekten iyiydi. Yalnız Volkan da epey hatalı bu golde.
İngiltere'den geliyorsa 1 hafta karantina dediğin gibi bizim maçta olmaz. Portekiz'den geliyorsa süre alır derbide.Karantina olayını çözemedim, eğer Portekiz üzerinden geliyorsa Fener maçında her türlü oynar gibi. Ama İngiltere'den geliyorsa Fener maçına yetişmesi zor...
Patron @bazinga Gel senle bir Türk Kahvesi içelim biz ☕Ekli dosyayı görüntüle 98556
Fatih hocamızla dalga geçmek sizin gibi naif ve saygılı bir teknik direktöre yakışıyor mu sayın hocaların hocası...
Sayın admini alıp Fenerbahçe'nizin konusuna götürür müsünüz lütfen, ağıza alınmayacak laflar söylüyor hocamız ve transferimizle alakalı... @xdragxx @emreemreu @12.Adam @HeisenBerg @Dosi @The_Erinch @Veteran @pompy
Çok şansız bir durum yeni oyuncu alıyorsun virüse yakalanıyorGalatasaray’ın transferi için görüşmelere başladığını KAP’a bildirdiği Gedson Fernandes’in Covid-19 testinin pozitif olduğu ortaya çıktı.
Galatasaraylı yöneticiler, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı arayarak ambulans uçak ricasında bulundu. Testi pozitif çıktığı için karantinada olan Portekizli futbolcu sabah saatlerinde İstanbul’da olacak.
Özel rica ile devlet destek çıkmış..Şansız bir durum yok.Çok şansız bir durum yeni oyuncu alıyorsun virüse yakalanıyor