Gecenin Ucunda'da Kim Kimdir? | Star TV

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,793
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
FeOKzTfX0AAQqa3


Star TV'nin yeni dizisi Gecenin Ucunda yarın akşam başlıyor.

Yapımcılığını TMC ve Alim Yapım'ın üstlendiği, Peride Celal'in aynı adlı eserinden uyarlanan, Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'yu 8 yıl sonra aynı projede tekrar bir araya getiren yapımın kadrosunda Sarp Levendoğlu, Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Özge Özder, Bertan Asllani, Kaan Taşaner, Bestemsu Özdemir ve Levent Özdilek de yer alıyor.

Gecenin Ucunda, ilk bölümüyle yarın 20.00'de Star'da!

Star'ın yeni dizisi Gecenin Ucunda'da kim kimdir? (Gecenin Ucunda oyuncuları ve karakter analizi) - 1

MACİDE – NESLİHAN ATAGÜL DOĞULU

Kurumsal hayatı arkasında bırakıp kalbindeki çağrıyı dinler ve insanlara iyi gelmek için İstanbul’a yerleşir. Yola çıktığı gün tanıştığı Ahmet, Macide’ye aşık olur. Macide’nin aşkı bulacağı kişiyse Ahmet değil, ağabeyi Kazım olacaktır.

Star'ın yeni dizisi Gecenin Ucunda'da kim kimdir? (Gecenin Ucunda oyuncuları ve karakter analizi) - 2

KAZIM IŞIK – KADİR DOĞULU

Sıfırdan kurduğu dev ilaç şirketinin kaderini değiştirecek bir satın alma öncesinde Sağlık Bakanı olmak için adaylığa karar verir. Şirketin yönetimini hangi kardeşine devredeceğini düşünürken, kardeşi Ahmet’in aşık olduğu kadın olarak karşısına çıkan Macide hayatını değiştirir.

Star'ın yeni dizisi Gecenin Ucunda'da kim kimdir? (Gecenin Ucunda oyuncuları ve karakter analizi) - 3

AHMET IŞIK – SARP LEVENDOĞLU

Holdingin başına geçmek için döndüğü Türkiye’de Macide’ye aşık olur. Bu aşk hem Ahmet’in takıntılı ilişki geçmişini kaşır hem de onu en büyük idolü ve rakibi ağabeyi Kazım’la karşı karşıya getirir.

Star'ın yeni dizisi Gecenin Ucunda'da kim kimdir? (Gecenin Ucunda oyuncuları ve karakter analizi) - 4

BERRİN KANBEY – ZUHAL OLCAY

Birlikte üç çocuk büyüttüğü eşini terk edip, kendisine zenginliğin kapısını açan Tunç’la evlenir. Bu kararı Kazım’la arasında bitmek bilmeyen bir savaşı başlatır. Macide’nin aileye girmesiyle ilk kez kontrol edemediği bir kadının, oğullarına kendisinden daha yakın olmasıyla yüzleşir.

Star'ın yeni dizisi Gecenin Ucunda'da kim kimdir? (Gecenin Ucunda oyuncuları ve karakter analizi) - 5

NERMİN IŞIK – TUBA ÜNSAL

Güzellik yarışmasını kazanıp ülkenin en güçlü adamlarından Kazım’la evlenen Nermin, ailedeki herkesin Kazım üzerinde güç kazanmak, onu kontrol etmek için yakın olmaya çalıştığı, kullandığı bir piyona dönüşür. Kaybettiği bebeğinin ardından toparlanamaz ve uyuşturucuya başlar.

Star'ın yeni dizisi Gecenin Ucunda'da kim kimdir? (Gecenin Ucunda oyuncuları ve karakter analizi) - 6

SARA KOHEN – ÖZGE ÖZDER

Hem görüntüsü hem kişiliğiyle girdiği her ortamda hemen fark edilir. Gizemlidir, içi dışı bir değildir ama içinden çok ilginç bir şeyler çıkacağını dışından anlarsınız. İnsanları anneannesinden öğrendiği gibi kalbiyle dinler ama sırları keşfetmekte zekasına da güvenir. Macide’nin İstanbul’da güveneceği tek insan Sara olur.

Star'ın yeni dizisi Gecenin Ucunda'da kim kimdir? (Gecenin Ucunda oyuncuları ve karakter analizi) - 7

CİHANGİR IŞIK – BERTAN ASLLANİ

Annesinin ilgisi ve ağabeyinin parası sayesinde dünyanın en şımarık çocuğu olarak büyür. Ahmet’in Türkiye’ye dönüşüyle kızışan holding patronluğu yarışında kendini göstermek için her türlü entrikaya girer. Bu esnada en büyük silahı olarak yengesi Nermin’in sırlarını kullanır.

Star'ın yeni dizisi Gecenin Ucunda'da kim kimdir? (Gecenin Ucunda oyuncuları ve karakter analizi) - 8

MERT ÖNDEŞ – KAAN TAŞANER

Çok iyi bir eğitim alır, kendi ilaç şirketini kurar ve böbrek hastalarını kurtaran mucize ilacı geliştirir. Başta Kazım Işık ve Tunç Kanbey olmak üzere bütün ilaç sektörü peşine düşer. Kimsenin bilmediğiyse, Mert’in yola intikam için çıktığıdır.

Star'ın yeni dizisi Gecenin Ucunda'da kim kimdir? (Gecenin Ucunda oyuncuları ve karakter analizi) - 9

SERRA PEKDEMİR – BESTEMSU ÖZDEMİR

İlk gençliği boyunca peşinden koşup nihayet nişanlandığı Ahmet’le ayrılmayı bir türlü hazmedemez. Işık soyadını alıp ailenin gelini olmayı hayal ederken, holdingdeki yönetici Zafer’in eşi olmakla yetinir. Bu hayal kırıklığını herkese hissettirir.

Star'ın yeni dizisi Gecenin Ucunda'da kim kimdir? (Gecenin Ucunda oyuncuları ve karakter analizi) - 10

TUNÇ KANBEY – LEVENT ÖZDİLEK

Yıllar önce Kazım’ın babasının şirketini ele geçirmesi ve sonra da Berrin’le evlenmesi, Kazım’la aralarında bir kan davası başlatır. Gelecek vaat eden bir şirket için girdikleri yeni savaşta Tunç, Işık kardeşleri tarafına çekip Kazım’ı yenmek için türlü oyunlara başvurur.

Star'ın yeni dizisi Gecenin Ucunda'da kim kimdir? (Gecenin Ucunda oyuncuları ve karakter analizi) - 11

ŞERMİN – EBRU AYKAÇ

İstanbul’daki varlıklı hayatını ilk aşkının peşine takılıp arkasında bırakır. Aşkın karın doyurmadığını kısa zamanda anlar ama ailesi reddedince kucağında yeni doğan çocuğu ve yoksul kocasıyla ortada kalır. Kocası ölünce önce yalnızlık ve yoksullukla sonra kumarla sınanır.

Star'ın yeni dizisi Gecenin Ucunda'da kim kimdir? (Gecenin Ucunda oyuncuları ve karakter analizi) - 12

ZAFER – ŞENCAN GÜLERYÜZ

İyi eğitimli genç Zafer, mezun olduğu gibi Işık Holding’de işe başlar, basamakları emin adımlarla çıkar, Kazım’ın sağ kolu olacak kadar yerini sağlamlaştırır. İlk görüşte aşık olduğu Serra uğruna eşini ve küçük oğlunu terk eder. Böylece uzaktan akrabalık bağıyla da olsa Işık ailesiyle bağlarını güçlendirmeye çalışır.

Star'ın yeni dizisi Gecenin Ucunda'da kim kimdir? (Gecenin Ucunda oyuncuları ve karakter analizi) - 13

CAN – KERİM İLHAN

Annesiyle babası ayrılıp Can hiç doğmamış gibi yeni hayatlar kurunca Can ortada kalır. Sevgi ve ilgi arayışı nefrete, öfkeye dönüşür. Aşkta ve suçta ortağı Yasemin’le bütün dünyadan intikam almanın planlarını yapar.

Star'ın yeni dizisi Gecenin Ucunda'da kim kimdir? (Gecenin Ucunda oyuncuları ve karakter analizi) - 14

YASEMİN KANBEY – ALEYNA ÖZGEÇEN

Üniversitedeki dersleri yerine Işık Holding - Kanbey Holding savaşında dengeleri değiştirecek bilgiler edinmekle ilgilenir. Evde babasından edindiği sırları Kazım’a yetiştirmekten geri durmaz. Boş zamanlarında kafası fazla karışık sevgilisi Can’la tehlikeli oyunlar oynar.
 

cokiyitvci

Favori Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
32,253
Reaksiyon puanı
13,302
Puanı
1,060
Oyuncu kadrosu çok iyi ama tanıtımlar zayıftı genel olarak. Tutarsa sürpriz olur.
 

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,793
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Tarikatçi Kadir D., eşiyle aynı yolun yolcusu Neslihan A., kalas oğlu kalas Sarp L. ve ne yapsa elinde kalan Tuba Ü. dörtlüsünü aynı dizide izlemeye dayanabilecek varsa şimdiden kolaylık diliyorum. :A Olan da Zuhal Olcay, Özge Özder gibi kaliteli oyunculara olacak. :( Gerçi bir taraftan tutması işime gelir zira Güzel Günler'in yılan hikayesine dönmüş kanal olayının sonuçlanması da biraz buna bağlı. :A
 

serhatt

Moderatör
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
96,928
Reaksiyon puanı
62,512
Puanı
1,060
Sarp hiç de Kadir'den küçük gibi durmuyor. Sırf öyle dursun diye sakallarını kestirmişler adama. :A
 

Angelica

Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,680
Reaksiyon puanı
56,838
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Sarp Kadirden gayette küçük görünmüş bence bakalım reytinglerde ne yapacak
 

kerem

Favori Üye
Katılım
30 Ekim 2017
Mesajlar
29,642
Reaksiyon puanı
28,590
Puanı
1,060
Konum
Berlin
Kadir Doğulu ve Sarp Levendoğlu dışında iyi bir oyuncu kadrosu toplanmış aslında. Özellikle Tuba Ünsal'ın ekranlara geri dönecek olmasına şaşırdım. Senarist iyiyse kadroya yazık olmasını istemem.