Gecenin Kraliçesi - Tanıtım Fragmanı |Star TV

hahahha ayy bune ayolll meryem ayşeçik rolundemi acaba

@xemrexxx @destere @Harunnn60 @mrt-06 @Bully @Yiğitt

Fragmana bayıldım gerçekten. İkili arasındaki uyum ve görsellik çok hoşuma gitti.
Ayrıca Meryem'e gram dili geliştirememiş diyen arkadaşlar aksan farklı bir şey. Sen ingilizceyi ingilizler gibi konuşabilir misin hayır o zaman sorun ne. İvana Sert, Vilma Elles Pascal Nouma hepsi Türkiyede türkçeleri var ama aksan farklı bir şey. Bunu ayırt edemiyorsanız ne diyeyim size.

@sürgünüm sen miydin sedefi seviyom diyen

hahahha ayy bune ayolll meryem ayşeçik rolundemi acaba

@xemrexxx @destere @Harunnn60 @mrt-06 @Bully @Yiğitt
ay meryemim doğal olmalı anadan doğma doğallık görmek istiyoruz @destere de bana katılır bu konuda

Yuh be aynı şey mi.
Muhteşem Yüzyıl'ı hiçbir diziyle kıyaslama bence. Bak Kösem bile onun yerini dolduramıyor-dolduramaz.

Bu arada bir oyuncuyu Ezel'den sevmek başka, başrol oynadığı dizilerin yayından kaldırıldığını söylemek başka. O yüzden boş konuşmayalım.

Ortalığı da karıştıran sensin pis totoş.
ortalık karışık zati
neyse sedefi bekleriz meryemle seda akmandan sonra 3.kadın başrol olabilir

başka örnekler de var
kaderimin yazıldığı gün, aşk yeniden (iç konuşmalarından birbirlerinden hoşlandıkları anlaşılıyordu
) kiralık aşk (ömer hoşlanmışmtı) çok var yani D:

Murat Yıldırım'ı çok severim ancak Meryem ile aralarında hiç uyum yok. Meryem bu aksanıyla ancak ÖBGZK'deki Caroline tarzı rollere olurdu ki Muhteşem Yüzyıl'daki karakteri de öyleydi fettan ve hırslı bir kadındı Hürrem. Ama masum bir aşkı canlandırabilecek ve bunu seyirciye inandıracak? Hiç sanmıyorum...

Sedef sinemada yer alacakmış bu sezon.
Çok beklersin.

Bu arada boş konuşan da belli.
Neyse, size iyi dedikodular.

kendi dönemimnde ayça bingölle birlikte en iyi isimdi oyunculuğu tartışmaya kapalı

Sedef sinemada yer alacakmış bu sezon.
Çok beklersin.

Bu arada boş konuşan da belli.
Neyse, size iyi dedikodular.
daha iyi olur kaldırılma ihtimali yok

Kaderimin Yazıldığı Gün ve Aşk Yeniden'in de ikinci sezon reytingleri ortada. Ben de bunu söylüyorum zaten. İlk baştan aşk meşk ile yüksek başlar senaryo tükenirse tez vakitte düşer diyorum.

Kimseden çekinipte yorum yapacak değiliz, fanfinfonluğa gerek yok, gerçekler bunlar.
)

Kaderimin Yazıldığı Gün ve Aşk Yeniden'in de ikinci sezon reytingleri ortada. Ben de bunu söylüyorum zaten. İlk baştan aşk meşk ile yüksek başlar senaryo tükenirse tez vakitte düşer diyorum.
aşk yeniden hala 6 alıyor bu oramda 6 eyting alan diziyi her kanal öper başına koyar

kendi dönemimnde ayça bingölle birlikte en iyi isimdi oyunculuğu tartışmaya kapalı

Neyse Meryem'in sönüşünü dört gözle bekliyorum.
O zaman da ben seninle uğraşacam.

Daha bu hafta 6 aldı. Sen 5-6 puan reytinglere razıysan sıkıntı yok. Buyurun gelin o zaman Edho'ın karşısına.
)
en çok alan 9 alıyor 5-6 iyidir kadroda meryem dışında öne çıkabilecek biri yok gibi

bu arada bu dizi salı günü olursa @Çiğdem- kahrolur bu dizide karadenizli mafyalar falan varmış edho ile benzerse edho reyting gitmesin diye kadın oyuncuları daha da ön plana çıkarabilir

Kıvanç'ın ne ara 2 oldu be bir tek KSVŞ tutmadı pis kıskanç.
kuzey de bitiyordu ay yapım diretti ne çabuk unuttun

Oyunculuk konusunda eleştirmedim zaten. Aksanından dolayı bana geçemedi şahsen fragmandaki sahneler. Ve ben inandırıcı bir iş ortaya çıkacağını da düşünmüyorum. Zaten konusu da bildiğin Aşk-ı Memnu...

konusu hakkında tonla haber çıktıdizi başlayınca görürüz bir istanbul masalı diyen var aşkı memnu diyen var küçük kadınlar diyen var
))

Emre, Kuzey Guney gayet iyi gitti nasıl 2 oluyor?
ayol merve boluğur geldiğinde 4 reyting düşmüştü o zamanki kanal d biirmek istedi @Aserat bilir

Yaw abartma sende.
Haziran'da final yaptı işte görende aceleyle bitirildi sanır.