Gecenin Kraliçesi - Tanıtım Fragmanı |Star TV

İzledim çekimler iyi ama Meryem-Murat'ın arasında uyum sıfır malesef, senaryo iyidir heralde milyon kere yazdılar, tutsun bi zahmet
ayo lsen tuba ile engine uyumlu demiştin dimi

neyse senaryo şu an bildiğin aşk ve ceza tek gecelik ilişki ve çocuk
o ka dediler aşkı memnu küçük kadınlar bir istanbul masalı falan diye

İlk fragman 25 bini geçememiş hala. (((🙂-)))))

Bu gece izlediğim en iyi dizi tanıtımıydı 2. Fragman. Göç zamanı ve kördüğümden çok daha ilgi çekiciydi. İlk bölüm izlenir.

Televizyonda izlemiştim. Yanlış anlamadıysam Murat Yıldırım, Meryem'den çocuk yapıyor ve aradan yıllar geçiyor. Bu arada çocuğa Uğur Polat babalık yapacak. @xemrexxx

Star'ın resmi Youtube kanalında yayınlanan resmi ilk fragmanı baz almayacaksak neyi baz alacağız.
ayol resmi kanalları kim takip eder bir kanal d ninkinde izleniyor o da kvp dışında kendi kanalında hep

neyse ranini teyze idil fırat-hülya avşar derken meryemi de kıskanıyor @Çiğdem- i geçti

https://twitter.com/x/status/675420362088325120
Aşk ve Ceza'da aradan yıllar geçmiyordu. Ve Murat Yıldırım töre gereği yengesiyle evlenmek zorundaydı. Tek gecelik ilişki kısmı benziyor sadece.
orada da çocuk vardı sanki

Yoo gayet izleniyor fragmanlar neyse ben olanı söylüyorum Monamı izlemem lazım by.
Hayır.Starın youtube hesabı pek kullanılmıyor.O 150 bin takipçi ayıp olmasın diye takip etmiş.Çok ama çok kötü yönetici var bi yüklüyo bi yüklemiyo.Misal ben gecenin kralicesinin ilk fragmanına starın sitesinden baktım defalarca.Çünkü görüntüsü bile daha hoş @xemrexxx

Role yakışmayan bir Meryem ve çok etkileyici olamamış Murat izledim 2. fragmanda da.
Meryem fransız olmuş keşke Alman olsaymış çünkü Fransız aksanlı olamamış malesef. Duygu hissi ise sıfır.
Murat Yıldırım ise beklediğimin çok çok altında.

Müzikler ise bu kadar eksi olayın tuzu biberi olmuş. Dizi fos çıkacak artık eminim.

Çekimler çok kaliteli orası başka. Sırf o güzel görsellere bakacak kitle dışında başka kimse bakmaz.