Tvden az önce çıktı
yaa tüh ben izleyemedim ya
yeni fragman
dili tutulasıca pis murat meryemi bırakıyor önce @Çiğdem- in oradan @destere nin en sonda @Yiğitt in kucağına düşesice.ss @Aserat @sokak sanati @sürgünüm @Harunnn60 @-potterhead-
Tvden az önce çıktı
yaa tüh ben izleyemedim ya
İzledim çekimler iyi ama Meryem-Murat'ın arasında uyum sıfır malesef, senaryo iyidir heralde milyon kere yazdılar, tutsun bi zahmetyeni fragman
dili tutulasıca pis murat meryemi bırakıyor önce @Çiğdem- in oradan @destere nin en sonda @Yiğitt in kucağına düşesice.ss @Aserat @sokak sanati @sürgünüm @Harunnn60 @-potterhead-
yeni fragman
ayo lsen tuba ile engine uyumlu demiştin dimiİzledim çekimler iyi ama Meryem-Murat'ın arasında uyum sıfır malesef, senaryo iyidir heralde milyon kere yazdılar, tutsun bi zahmet
Bu fragmanı beğenmedim.yeni fragman
200 bini geçmiş pis.ssİlk fragman 25 bini geçememiş hala. ((🙂-)-)))))
Ben Youtube'ye bakıyorum kanalların sitelerinin sayaçları gerçekci değil.200 bini geçmiş pis.ss
resmi kanalı yok daha dizininBen Youtube'ye bakıyorum kanalların sitelerinin sayaçları gerçekci değil.
Youtube'de 25 bin.
aynen ben aşk ve cezaya benzettimTelevizyonda izlemiştim. Yanlış anlamadıysam Murat Yıldırım, Meryem'den çocuk yapıyor ve aradan yıllar geçiyor. Bu arada çocuğa Uğur Polat babalık yapacak. @xemrexxx
Star'ın resmi Youtube kanalında yayınlanan resmi ilk fragmanı baz almayacaksak neyi baz alacağız.resmi kanalı yok daha dizinin
aynen ben aşk ve cezaya benzettim
Aşk ve Ceza'da aradan yıllar geçmiyordu. Ve Murat Yıldırım töre gereği yengesiyle evlenmek zorundaydı. Tek gecelik ilişki kısmı benziyor sadece.resmi kanalı yok daha dizinin
aynen ben aşk ve cezaya benzettim
ayol resmi kanalları kim takip eder bir kanal d ninkinde izleniyor o da kvp dışında kendi kanalında hepStar'ın resmi Youtube kanalında yayınlanan resmi ilk fragmanı baz almayacaksak neyi baz alacağız.
orada da çocuk vardı sankiAşk ve Ceza'da aradan yıllar geçmiyordu. Ve Murat Yıldırım töre gereği yengesiyle evlenmek zorundaydı. Tek gecelik ilişki kısmı benziyor sadece.
Tamam işte tek gecelik ilişki sonrası Yasemin hamile kalmıştı.ayol resmi kanalları kim takip eder bir kanal d ninkinde izleniyor o da kvp dışında kendi kanalında hep
neyse ranini teyze idil fırat-hülya avşar derken meryemi de kıskanıyor @Çiğdem- i geçti
orada da çocuk vardı sanki
Yoo gayet izleniyor fragmanlar neyse ben olanı söylüyorum Monamı izlemem lazım by.ayol resmi kanalları kim takip eder bir kanal d ninkinde izleniyor o da kvp dışında kendi kanalında hep
neyse ranini teyze idil fırat-hülya avşar derken meryemi de kıskanıyor @Çiğdem- i geçti
orada da çocuk vardı sanki
de get melun .ss neyse ay diğer oyuncuları da görsek özellikle seda akman ve selim bayraktarı merak ediyorumYoo gayet izleniyor fragmanlar neyse ben olanı söylüyorum Monamı izlemem lazım by.
Hayır.Starın youtube hesabı pek kullanılmıyor.O 150 bin takipçi ayıp olmasın diye takip etmiş.Çok ama çok kötü yönetici var bi yüklüyo bi yüklemiyo.Misal ben gecenin kralicesinin ilk fragmanına starın sitesinden baktım defalarca.Çünkü görüntüsü bile daha hoş @xemrexxxYoo gayet izleniyor fragmanlar neyse ben olanı söylüyorum Monamı izlemem lazım by.