Gecenin Kraliçesi Kamera Arkası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekrankarın yeni bombesi Gecenin Kraliçesi dün akşam Star Ana Habere konuk oldu. Dizinin özel görüntüleri ve kamera arkası yayınlandı.
@destere @Çiğdem- @sürgünüm @Harunnn60 @sokak sanati @Ahmad @cookies @vadikızı @Aserat @Yiğitt @Bully @-potterhead- @Jonsnow

kamera arkasını değilde başka birşey merak ediyordum :)
neyse şimdi söylemeyeyim madem konu arkadan açıldı meryem orda dururken kameranın arkasını kim merak eder akıl var mantık var ? :)

hahaha aldınmı ağzının payını emre bunun dolduruşlarına gelme @destere
:F:F:F

bu arada hergün buralardayım ben ama sen ben varken yoksun ben çıktıktan sonra geliyorsun @destere bendenmi kaçıyor bu acaba @xemrexxx :F:F:F

her gece 12 ile 05 arası burdayım :)

yanlız burada destereye olan aşkını itiraf ediyon farkında mısın :F @Harunnn60 @mrt-06 @sürgünüm :A
zaten bilmeyenmi var kız bana yanık :)) tenhalara falan çağırıyor bazen ama gitmiyorum öyle? nede olsa temiz aile çocuğuyum, kız beni götürüp dağamı kaldıracak napacak artık anlamadım :))

zaten bilmeyenmi var kız bana yanık :)) tenhalara falan çağırıyor bazen ama gitmiyorum öyle? nede olsa temiz aile çocuğuyum, kız beni götürüp dağamı kaldıracak napacak artık anlamadım :))
dur çiğdemin babasına bu mesajı göstereyim de sizi eversin :A

yanlız burada destereye olan aşkını itiraf ediyon farkında mısın :F @Harunnn60 @mrt-06 @sürgünüm :A
haah ayy hayır birşey itiraf ettiğim yok senin iftiralarına kanmıyor çocuk diyorum:F

@destere ayrıca sabahın 5inde beni tabikide buramazsın ben rüyalarda oluyorum o saatlerde :F:F:F

haah ayy hayır birşey itiraf ettiğim yok senin iftiralarına kanmıyor çocuk diyorum:F

@destere ayrıca sabahın 5inde beni tabikide buramazsın ben rüyalarda oluyorum o saatlerde :F:F:F

bak geldim yine yoksun :)

ayol @destere çiğdemin gözü benden başkasını görmüyor demiş sen de yalanlamamışsın :F

ama gerçekleri nasıl yalanlasınki :) herkesde biliyr işte izdivacımıza doğru emin adımlarla ilerliyoruz :)