'Gecenin Kraliçesi' Final Yapıyor!

Beklenen haberdi Hayat Şarkısı başladıktan sonra iyice çöktü.

Dedikoducu çocuk kaynak oluyor mu bilmiyorum ama haberin doğruluğu 2 bin km'den belli yani.:A

Meryem'e 13. Bölümde bitmek yakışır.:A

meryoşumu umarım güzel bir dizide tekrar görürüz bu dizi olmamıştı? bir kere tekir oğlanın birini partner yapmışlar kıza :)
meryoşun yakında aramıza tüm ihtişamıyla farklı orjinal ve muhteşem bir senaryoyla döneceğine eminim, bekliyoruz meryoşu :)

meryoşumu umarım güzel bir dizide tekrar görürüz bu dizi olmamıştı? bir kere tekir oğlanın birini partner yapmışlar kıza :)
meryoşun yakında aramıza tüm ihtişamıyla farklı orjinal ve muhteşem bir senaryoyla döneceğine eminim, bekliyoruz meryoşu :)
La totos goruyon agalik sistemi meryosa kotu oyuncu kaybolcak falan diyi yillardir vadi efsanesini bitiren kivancla berosa da diyiler hala ogrenemediler :)))

Dedikoducu çocuğun kaynak olarak gösterilemeyeceği ve onun haberlerinin forumda yayınlanmayacağı yönetim tarafından doğrulandı.

Konu Kilit!

Konu düzenlenmiş bir şekilde yoruma açık. Haber çoğu sitede yayınlanmış bir durumda.

Meryem tutturamadı [emoji14] [emoji14] bu kadar şişirmenin sonu patlama ile sonuçlanacağı belliydi.

Son düzenleme:
Beklenen haber, senaryosu daha sağlam kurulsaydı iyi reyting sonuçlar alabilirdi, ama kısmet değilmiş demek ki.

Dediğim gibi yerine Göç Zamanı gelebilir.

aaa benim anlamadığım şey bu dizinin reytingleri kösemden daha iyi ve kösem sanırım daha pahalı bir proje kösem devam ediyorken bu neden bitiyor ayoll:F:F:F
En son kosem daha iyiydi :F kosem para aliyi gk nin yapimci arap yayinlamak icin para veriyi mi bilmiyim :D kiz donu zilli kosemin gunu en iyi vadi 7aliyor sali survivor-edho-hayat sarlisi 7yi geciyor :F