Gecenin Kraliçesi Erken Final Yapıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
biz yokuz sanip bu saatte kötülemeye gelmiş ama bizden kaçmaz :A @Harunnn60
gülüm uydurma kpa nın 148 ülkeye satılmasıydı resmi rakam daha 55 te :F
ayrıca gk uek ya da kpa gibi ucuz iş değil onların 2 katı bütçesi var yurtdışı satışı ile devam edemez:D
:F hic oyle bir amacim yok lutfen salı22:15 e cekmisler gkyi
kpa dan pahalı isegk neden bitiyor bir bunu bana aciklarmisin dur ben soyleyim kpa da zaten bir marka var tuba bu arada kpa ucuz yayindan gkalkacak gk de phali ok ok anladim:A

kpa dan pahalı isegk neden bitiyor bir bunu bana aciklarmisin dur ben soyleyim kpa da zaten bir marka var tuba bu arada kpa ucuz yayindan gkalkacak gk de phali ok ok anladim:A
gk nın bölüm başı ücreti 1.2 milyon sen ne anladın bilmiyyorum ben yapımcıya kanalın bölüm başı verdiği parayı kastediyorum :F
tuba marka falan değil artık 3 dizidir erken final yapıyor :))) reklam ücreti elçin sanguyla aynı ki elçinin bir 35 bölümlük kiralık aşkı var:) yurtdışında da takan yok dizisi daha 55 ülkeye anca satılmış engin akyürek ve nebahat çehre olmasına rağmen :D

Eleştire eleştire bir hal oldun. :A.

Tuba'dan ses yok mu git haber aç. :A

Eleştire eleştire bir hal oldun. :A.

Tuba'dan ses yok mu git haber aç. :A
biz htgawm izlemeye gidiyoruz o bitince asayiş berkemal mi diye bakmaya geliriz :) @FurkanTB ye tavsiyem son haftadır yaptığı dünyanın en güzelleri listesinede tubayı görmek için oy toplamaya devam etsin listeye ilk giren isimler meryem (17.) ve pelin karahan (61.) oldu biz yaparız onlar bizi takip eder :A neyse good night forum :D

biz htgawm izlemeye gidiyoruz o bitince asayiş berkemal mi diye bakmaya geliriz :) @FurkanTB ye tavsiyem son haftadır yaptığı dünyanın en güzelleri listesinede tubayı görmek için oy toplamaya devam etsin listeye ilk giren isimler meryem (17.) ve pelin karahan (61.) oldu biz yaparız onlar bizi takip eder :A neyse good night forum :D
:F Ne alaka yav anlamadım yani daha adaylık içinde sıralamamı koyuyorsun bununla yetin :A gerçek sıralamada tubanın nasıl fark atacağını göreceksin

gk nın bölüm başı ücreti 1.2 milyon sen ne anladın bilmiyyorum ben yapımcıya kanalın bölüm başı verdiği parayı kastediyorum :F
tuba marka falan değil artık 3 dizidir erken final yapıyor :))) reklam ücreti elçin sanguyla aynı ki elçinin bir 35 bölümlük kiralık aşkı var:) yurtdışında da takan yok dizisi daha 55 ülkeye anca satılmış engin akyürek ve nebahat çehre olmasına rağmen :D
Tubanın 3 dizisi erken final mi yaptı bak bakalım hangi aylarda bittiler sonra erken mi gecmi karar verelim son 3 diziside sezon sonu bitmiştir buda demek oluyorki erken final söz konusu seğil başka yerden eleştir tabi bir yer bulursan obir marka

Salı günü büyük finaliyle dizi ekran macerasını sonlandırıyor. Star Tv dizilerinin arkasında çok iyi dayanıyor, 40. sıralara kadar gerileyen diziyi PT1'de yayınlamak helal olsun dedirtebilir ancak. :)

@Forumdash buyur canısı konu. :D

Salı günü büyük finaliyle dizi ekran macerasını sonlandırıyor. Star Tv dizilerinin arkasında çok iyi dayanıyor, 40. sıralara kadar gerileyen diziyi PT1'de yayınlamak helal olsun dedirtebilir ancak. :)

@Forumdash buyur canısı konu. :D
ne demiler hızlı yaşa genç öl cesedin güzel olsun :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking