Star Gecenin Kraliçesi - Dizi Yorumları

la resimdeki dizi şovaki dizi mi iyi bak

meryemle ne alakası var anlamadım

Sen niye acun yaptın kendini yine

faruk u yakalamışken bir sorayım kenan niye böyle yapıyor çok ayıp
@gizem ak la gidip bir konuşun
neyse @ozgur2113 böylece aşk-ı memnu-muhteşem yüzyıl-karadayı ve kösemden sonra tubişin ezel dizisini de reddettiğini öğrendik
zaten ben de sürekli jennifer lawrencela başrol oynamam için gelen teklifleri reddediyorum
@Harunnn60 sana bıraktım o rolleri

Ben sadece içindeki nefreti açığa çıkardım ufak mesajlarla. Yoksa anlaşma falan yalan yok öyle şeyler.

Neden Kenan'ı istemiyormuş ki?

Ben sadece içindeki nefreti açığa çıkardım ufak mesajlarla. Yoksa anlaşma falan yalan yok öyle şeyler.

Neden Kenan'ı istemiyormuş ki?
ne bileyim zaten gerçek olduğunu da pek sanmıyorum
neyse şimdi şu konuya bakarken yayındaki diziler bölümüne girdim de bu konudan daha çok hit alan bir arka sokaklar konusu var ilk sayfadaki diziler içinde yani sana o ka hit kazandırmışım bunu unutma

Ben hite doymuş bir insanım en çok hit bende.

Ay yok onlar 1 yıldır sevgili Emre totoşu Meryem'i şişirmeye devam ediyor sadece

bu haberler bile tubanın kenan için ölüp bittiğini gösteriyor o ergenler ufacık akıllarıyla bizimi çarpacaklar bu baskıyı oluşturuyorlarki kenan ile tubaya dizi yapılsın diye baskı oluşmasını sağlamaya çalısıyorlar ama kenanı rüyalarında görmeye devam ederler başkada birşey olucağını sanmasınlar

Kuraldan sonra adı değişti bir dizimin haberin olsun sihirli annem Takiptenin adını değiştirdim Adalet Peşinde olucak adı

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

off basladilar yine uydurmaya..Tabii istemez Kenanla rol almaga yaninda sonuk kalacak diye korkmus )

Ben hergun filan demedim totoş
adamlar 20de yayınlanmış 23 reyting almiş.

4.bölümden sonra izleyememiştim ben Survivor başladığından bu akşam başlıyorum yakında tamamlarım

şili halkıda kurtuluyor demekki

Ay yok onlar 1 yıldır sevgili Emre totoşu Meryem'i şişirmeye devam ediyor sadece

off basladilar yine uydurmaya..Tabii istemez Kenanla rol almaga yaninda sonuk kalacak diye korkmus )
ve beklenen gün geldi gecenin kraliçesi önümüzdeki pazar 22 ortadoğu ülkesinde yayına giriyor başarılı haberlermizle @Bully i ve ona benzer bir melunu daha çatlatıcaz
@cookies @vadikızı @eskici @Harunnn60 @MayısKralı @Aserat @denizz19