vadi dışında hiçbir diziye yakışmıyortotalin dibi türkü ''bir fırtına tuttu'' bizi çalıyor reytingi yükseltir bu@mrt-06
izliyon mu da konuşuyonvadi dışında hiçbir diziye yakışmıyor
vadi dışında hiçbir diziye yakışmıyor
Elveda Rumeli'de de sıkça çalıyordu bu türkü. Hatta Zarife ölürken mi çalmıştı bir sahnede hüngür hüngür ağlamıştık.totalin dibi türkü ''bir fırtına tuttu'' bizi çalıyor reytingi yükseltir bu@mrt-06
zarife ölmedi ki vahide öldü onda da ederlezi çaldı.ssElveda Rumeli'de de sıkça çalıyordu bu türkü. Hatta Zarife ölürken mi çalmıştı bir sahnede hüngür hüngür ağlamıştık.
Babaları bile karıştırıyordu benim karıştırmam normal.zarife ölmedi ki vahide öldü onda da ederlezi çaldı.ss
evet ama başka izlenecek birşey yok özette bitti şimdikız özet değil mi .ss
Babaları bile karıştırıyordu benim karıştırmam normal.
Değilmiş evet.
ııyyy senin için pis.ssilk sezonu harikaydı elveda rumelinin ikinci sezon içine ettiler bitti dizi ilk sezondaki kaliteyi korusalardı rahat 5 sezon sürerdi
+18 mi ?
Kesinlikle. İlk sezon ailecek izliyorduk 2. sezon çok bozdu ama ben izlemeye devam ettim hatta evde bir tek izleyen ben kalmıştım.ilk sezonu harikaydı elveda rumelinin ikinci sezon içine ettiler bitti dizi ilk sezondaki kaliteyi korusalardı rahat 5 sezon sürerdi
+18 mi ?
gk yorumu yap pis.ssKesinlikle. İlk sezon ailecek izliyorduk 2. sezon çok bozdu ama ben izlemeye devam ettim hatta evde bir tek izleyen ben kalmıştım.Zaten anneleri diziden ayrılınca tamamen tadı kaçmıştı.
Televizyon açmadım, açsam dahi neyi izleyeceğimi biliyorsun zaten.gk yorumu yap pis.ss
kış güneşi seni boğarTelevizyon açmadım, açsam dahi neyi izleyeceğimi biliyorsun zaten.
Boğuyor ama siyah ekran olsa da izlerim haha.kış güneşi seni boğar
özellikle fatma ile sütçü ramiz in zarife ile alex in hasan la hatçenin ve ıspanak namıklı sahneler harikaydı orda başroldeki mustafa ile vahide karakterlerinden nefret ediyordum diğerleri süperdiKesinlikle. İlk sezon ailecek izliyorduk 2. sezon çok bozdu ama ben izlemeye devam ettim hatta evde bir tek izleyen ben kalmıştım.Zaten anneleri diziden ayrılınca tamamen tadı kaçmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?