Star Gecenin Kraliçesi - Dizi Yorumları

fan fücür getiren dizide oynamış o ka partnerleri bile (engin-kıvanç) çağataydan sonra 2.ve 3. :F zaten ilk 3 beren-hazal-tuba sürekli tökezliyor fan sayısı arttıkça :F
Valla meryoş da öyle çıktı:F tek diziyle uçtu şimdi tökezliyor:X

Nur niye düşüyor ki. :( Amine özellikle Araplar arasında çok parlamaya başlamış diye duydum. :A
bu da senin amine pek fan fücur değilmiş kendisi :F
dvfdgfg.png

hayır gk başladığından beri pek artılı yok meryoşun :F tubişin 20 dk beroşun intikam zamanı milyondan fazla artmıştı :F neyse meryoşum bu sene sinemaya yönelecekmiş BKM bırakmaz artık :F

zamanında @xemrexxx ye demiştim meryoşun kendisini ispat etmesi için bir dizide daha başarılı olması lazım demiştim ama gecenin kraliçesi pek hoş gitmedi yinede meryoşa kötü diyemiyorum kızı kolay kolay dışlayacak değilim hala umudum var dizinin senaryosu kötüydü partneri tilkiye benziyordu bir iki şans daha vermek lazım kadına :)

kösmüş ve pörsmüş hatunu niye izlesinler:A
niye öyle diyorsun safinaz başrolde değilki? :) başrolde safinaz olsaydı dediğin doğru :)

zamanında @xemrexxx ye demiştim meryoşun kendisini ispat etmesi için bir dizide daha başarılı olması lazım demiştim ama gecenin kraliçesi pek hoş gitmedi yinede meryoşa kötü diyemiyorum kızı kolay kolay dışlayacak değilim hala umudum var dizinin senaryosu kötüydü partneri tilkiye benziyordu bir iki şans daha vermek lazım kadına :)
meryoşum kendini ispat etti zaten my de başrol oynadı daha nolsun bak bergüzar da hala binbir gecenin ekmeğini yiyor meryoş da my nin ekmeğini 10 yıl yer:F

niye öyle diyorsun safinaz başrolde değilki? :) başrolde safinaz olsaydı dediğin doğru :)
safinaz asil bir kere kösem gibi concon değil :F

Ben debişey diyemiyorum kıza gelmiş geçmiş en sempatik ekran yüzü bence:X ama dediğin gibi gecenin kraliçesi hiç olmadı meryeme menajeri filan kimdi acaba(b)

meryoşum kendini ispat etti zaten my de başrol oynadı daha nolsun bak bergüzar da hala binbir gecenin ekmeğini yiyor meryoş da my nin ekmeğini 10 yıl yer:F

safinaz asil bir kere kösem gibi concon değil :F

aile boyu kıllar :) dün hümaşahıda gördük vildanı çok sevmeme rağmen bu dizide sanki kadına safişi pis kanı bulaşmış :) bir itici olmuş hiç sorma sanırım kadın sadece zülfikara hoş gözüktü artık onunla hümaşaha bir halvet sahnesi yazar senaristlerimiz yoksa kız kuruya çıkacak :)

Ben debişey diyemiyorum kıza gelmiş geçmiş en sempatik ekran yüzü bence:X ama dediğin gibi gecenin kraliçesi hiç olmadı meryeme menajeri filan kimdi acaba(b)
işte o açıdan meryoş şansız menajeri sanırım dandik bir isim:) oysa berenin manejeri tomris giritlioğluydu o yüzden pek kötü dizi tercihi yapmadı :)

aile boyu kıllar :) dün hümaşahıda gördük vildanı çok sevmeme rağmen bu dizide sanki kadına safişi pis kanı bulaşmış :) bir itici olmuş hiç sorma sanırım kadın sadece zülfikara hoş gözüktü artık onunla hümaşaha bir halvet sahnesi yazar senaristlerimiz yoksa kız kuruya çıkacak :)

işte o açıdan meryoş şansız menajeri sanırım dandik bir isim:) oysa berenin manejeri tomris giritlioğluydu o yüzden pek kötü dizi tercihi yapmadı :)
Kenanla evlendiğinden beridir kim beroşa menajerlik yapıyor acaba(b)

Kenanla evlendiğinden beridir kim beroşa menajerlik yapıyor acaba(b)
kız bunca yıldan sonra tecrübe kazanmıştır menajerler ilk yıl çok önemli insanı rezilde ediyorlar vezirde :) daha sonra nasıl olsa bir şekilde toparlayabilir sanatçılar yeterki ilk kazığı erken yemesinler :)

Sana söylemiştim alıntı yapıp atıcam yarın, dizinin fragmanını Youtube'ye yüklemiştim o kadar çok ülkeden izleyen var ki daha adını ilk defa duyduğum ülkeleri listede gördüm. :F Sen daha dizimizi küçümse. :A
izleyen çok olacak tabi :F prtaslık elif dizisine kalmış :F

ben de deneme yapıyom hoşt destere hoşt bakalım gidecek mi :F

izleyen çok olacak tabi :F prtaslık elif dizisine kalmış :F

ben de deneme yapıyom hoşt destere hoşt bakalım gidecek mi :F
la bu yeni hareket çekme olayını sevdim :) barnağını alta doğru çevir olmamış demek üste dik olmuş demek :) ama birşey eksik sanki ? orta parnak işareti nerde ? :)

aaa nasıl yani her hafta bağlantısız bölümmü oluyor ne bu ayoll amerikan dizisimi:F
güldürdün kısmını seçtim ama güldüğümden değil maksat işaretlere alışıyorum :)