Valla meryoş da öyle çıktı tek diziyle uçtu şimdi tökezliyorfan fücür getiren dizide oynamış o ka partnerleri bile (engin-kıvanç) çağataydan sonra 2.ve 3. zaten ilk 3 beren-hazal-tuba sürekli tökezliyor fan sayısı arttıkça
Valla meryoş da öyle çıktı tek diziyle uçtu şimdi tökezliyorfan fücür getiren dizide oynamış o ka partnerleri bile (engin-kıvanç) çağataydan sonra 2.ve 3. zaten ilk 3 beren-hazal-tuba sürekli tökezliyor fan sayısı arttıkça
bu da senin amine pek fan fücur değilmiş kendisiNur niye düşüyor ki. Amine özellikle Araplar arasında çok parlamaya başlamış diye duydum.
hayır gk başladığından beri pek artılı yok meryoşun tubişin 20 dk beroşun intikam zamanı milyondan fazla artmıştı neyse meryoşum bu sene sinemaya yönelecekmiş BKM bırakmaz artıkValla meryoş da öyle çıktı tek diziyle uçtu şimdi tökezliyor
bu da @sokak sanati @Bully @Harunnn60 şer ittifakının desteklediği hatuncuk kösemin listesi kösem yayından kladırılırsa mısıra gönderelim beroşu
Ekli dosyayı görüntüle 49354
düşüyor değil beğeni sayısı artıyor ama toplamı düşük
kösmüş ve pörsmüş hatunu niye izlesinlerbulgaristanda bizim kanllar çekiyormudur acaba onlarda türkçe bilen çokdur altyazıya gerek kalmadan izlerler kösemimi
zamanında @xemrexxx ye demiştim meryoşun kendisini ispat etmesi için bir dizide daha başarılı olması lazım demiştim ama gecenin kraliçesi pek hoş gitmedi yinede meryoşa kötü diyemiyorum kızı kolay kolay dışlayacak değilim hala umudum var dizinin senaryosu kötüydü partneri tilkiye benziyordu bir iki şans daha vermek lazım kadınaValla meryoş da öyle çıktı tek diziyle uçtu şimdi tökezliyor
niye öyle diyorsun safinaz başrolde değilki? başrolde safinaz olsaydı dediğin doğrukösmüş ve pörsmüş hatunu niye izlesinler
meryoşum kendini ispat etti zaten my de başrol oynadı daha nolsun bak bergüzar da hala binbir gecenin ekmeğini yiyor meryoş da my nin ekmeğini 10 yıl yerzamanında @xemrexxx ye demiştim meryoşun kendisini ispat etmesi için bir dizide daha başarılı olması lazım demiştim ama gecenin kraliçesi pek hoş gitmedi yinede meryoşa kötü diyemiyorum kızı kolay kolay dışlayacak değilim hala umudum var dizinin senaryosu kötüydü partneri tilkiye benziyordu bir iki şans daha vermek lazım kadına
safinaz asil bir kere kösem gibi concon değilzamanında @xemrexxx ye demiştim meryoşun kendisini ispat etmesi için bir dizide daha başarılı olması lazım demiştim ama gecenin kraliçesi pek hoş gitmedi yinede meryoşa kötü diyemiyorum kızı kolay kolay dışlayacak değilim hala umudum var dizinin senaryosu kötüydü partneri tilkiye benziyordu bir iki şans daha vermek lazım kadına
niye öyle diyorsun safinaz başrolde değilki? başrolde safinaz olsaydı dediğin doğru
Ben debişey diyemiyorum kıza gelmiş geçmiş en sempatik ekran yüzü bence ama dediğin gibi gecenin kraliçesi hiç olmadı meryeme menajeri filan kimdi acabazamanında @xemrexxx ye demiştim meryoşun kendisini ispat etmesi için bir dizide daha başarılı olması lazım demiştim ama gecenin kraliçesi pek hoş gitmedi yinede meryoşa kötü diyemiyorum kızı kolay kolay dışlayacak değilim hala umudum var dizinin senaryosu kötüydü partneri tilkiye benziyordu bir iki şans daha vermek lazım kadına
niye öyle diyorsun safinaz başrolde değilki? başrolde safinaz olsaydı dediğin doğru
meryoşum kendini ispat etti zaten my de başrol oynadı daha nolsun bak bergüzar da hala binbir gecenin ekmeğini yiyor meryoş da my nin ekmeğini 10 yıl yer
safinaz asil bir kere kösem gibi concon değil
işte o açıdan meryoş şansız menajeri sanırım dandik bir isim oysa berenin manejeri tomris giritlioğluydu o yüzden pek kötü dizi tercihi yapmadıBen debişey diyemiyorum kıza gelmiş geçmiş en sempatik ekran yüzü bence ama dediğin gibi gecenin kraliçesi hiç olmadı meryeme menajeri filan kimdi acaba
Kenanla evlendiğinden beridir kim beroşa menajerlik yapıyor acabaaile boyu kıllar dün hümaşahıda gördük vildanı çok sevmeme rağmen bu dizide sanki kadına safişi pis kanı bulaşmış bir itici olmuş hiç sorma sanırım kadın sadece zülfikara hoş gözüktü artık onunla hümaşaha bir halvet sahnesi yazar senaristlerimiz yoksa kız kuruya çıkacak
işte o açıdan meryoş şansız menajeri sanırım dandik bir isim oysa berenin manejeri tomris giritlioğluydu o yüzden pek kötü dizi tercihi yapmadı
kız bunca yıldan sonra tecrübe kazanmıştır menajerler ilk yıl çok önemli insanı rezilde ediyorlar vezirde daha sonra nasıl olsa bir şekilde toparlayabilir sanatçılar yeterki ilk kazığı erken yemesinlerKenanla evlendiğinden beridir kim beroşa menajerlik yapıyor acaba
Yavaş yavaş artar acelesi yok.bu da senin amine pek fan fücur değilmiş kendisi
Ekli dosyayı görüntüle 49356
hayır gk başladığından beri pek artılı yok meryoşun tubişin 20 dk beroşun intikam zamanı milyondan fazla artmıştı neyse meryoşum bu sene sinemaya yönelecekmiş BKM bırakmaz artık
sanmıyorum dizisi müsait değilYavaş yavaş artar acelesi yok.
Sana söylemiştim alıntı yapıp atıcam yarın, dizinin fragmanını Youtube'ye yüklemiştim o kadar çok ülkeden izleyen var ki daha adını ilk defa duyduğum ülkeleri listede gördüm. Sen daha dizimizi küçümse.sanmıyorum dizisi müsait değil
izleyen çok olacak tabi prtaslık elif dizisine kalmışSana söylemiştim alıntı yapıp atıcam yarın, dizinin fragmanını Youtube'ye yüklemiştim o kadar çok ülkeden izleyen var ki daha adını ilk defa duyduğum ülkeleri listede gördüm. Sen daha dizimizi küçümse.
ben de deneme yapıyom hoşt destere hoşt bakalım gidecek mi
aaa nasıl yani her hafta bağlantısız bölümmü oluyor ne bu ayoll amerikan dizisimiAllah ım ne büyük acılar bunlar ilk defa bir önceki bölümün devamı bir bölüm izlicez @destere @cookies @vadikızı @Forumdash @DarkLeqenD @Çiğdem- @Ahmad
ay işte fark-ı meryoşum kız diyorum 79 bölümlük aşkı memnu senaryosunu 5 bölümde bitirdikaaa nasıl yani her hafta bağlantısız bölümmü oluyor ne bu ayoll amerikan dizisimi
la bu yeni hareket çekme olayını sevdim barnağını alta doğru çevir olmamış demek üste dik olmuş demek ama birşey eksik sanki ? orta parnak işareti nerde ?izleyen çok olacak tabi prtaslık elif dizisine kalmış
ben de deneme yapıyom hoşt destere hoşt bakalım gidecek mi
güldürdün kısmını seçtim ama güldüğümden değil maksat işaretlere alışıyorumaaa nasıl yani her hafta bağlantısız bölümmü oluyor ne bu ayoll amerikan dizisimi
@OzaN a sorla bu yeni hareket çekme olayını sevdim barnağını alta doğru çevir olmamış demek üste dik olmuş demek ama birşey eksik sanki ? ortak parnak işareti nerde ?
güldürdün kısmını seçtim ama güldüğümden değil maksat işaretlere alışıyorum