Star Gecenin Kraliçesi - Dizi Yorumları

@destere kurşunlara siper olmaya gönüllü zaten @Çiğdem- için zehirden vazgeçmesin. Hani Çiğdem- diyor ya bazen kızlarla toplandık filan gun filan yaparsa Meryem araya sıvışır
çiğdemin günlere katılan kızların çirkinliği geç hepsi @Çiğdem- gibi 1.55-.160 meryem direkt farkedilir
aaa o meryem trabzonamı giresunamı ne gelmiş çekimlere ahh karşılaşamadıkdi yoksa bir taşla yarardım kafasını çaktırmadan

aaa o meryem trabzonamı giresunamı ne gelmiş çekimlere ahh karşılaşamadıkdi yoksa bir taşla yarardım kafasını çaktırmadan
Ahahaha evet dizinin ilk bölümü karadenizdeydi
bak @xemrexxx Meryem çaktırmadan herşeyi yapıyor Çiğdem-'in kızlar gününe de girer

Yil olarak mi hesapliyoruz gulunc
meryem daha dunku tirt hadi hadi myy baslarken kimse meryemi tanimiyrdu halitin dizisini anca meryemindizisi diye yutturursunuz once turkiyede basrol oldugu diziler tutsun ornegin gecenin k oyumu toplarim sanami soracagm sizde o kabiliyet bile yok her kategoridebirinciyiz ve birinci olmaya devam decegiz

meryem kötüçıksa o dizi izlenmezdi gülüm herkes biliyor my= hürrem in aşk-hürrem in düşmanlığı -hürrem in evlat sevgisi

sosyal medyadaki oylamalarda birinci olsanız nolacak kim takıyor yapımcılar oyuncu seçerken sosyal medyada 1.diye mi bakıyor
ayrıca şu an oy toplamaya kalktığı güzellik oylamasında geçen sene meryem 14. pelin karahan 61. oldu her yerde ilki biz gerçekleştiririz kalanları bizi takip eder

bu konuyu niye gecenin kraliçesine yazıyorsun meryoş seviliyorsa oralarda hürremin hatrına seviliyor daha kimsenin gecenin kargalarından haberi yok

Yani facebook bir çin ülkesi daha kurabilecek nufusa sahip. Bırakalım da güzelleri beğenme oranımartsın bi zahmet

ingilizce gönderiyorlar mailleri yanlışlık falan yaparsın
Iyyyy yılan.
İngilizce bizden sorulur, ben Çince bile biliyorum.

Nur Fettahoğlu ile Amine Gülşe'ye bakacaktım ama bir sürü şey doldurmam gerekiyor uğraşamıycam şimdi.

Iyyyy yılan.
İngilizce bizden sorulur, ben Çince bile biliyorum.

Nur Fettahoğlu ile Amine Gülşe'ye bakacaktım ama bir sürü şey doldurmam gerekiyor uğraşamıycam şimdi.
nursuzun beğenisi az zaten daha da azalıyor aminede de pek biş iyok daha @ozgur2113 ün sedefiyle yarışıyor

bu konuyu niye gecenin kraliçesine yazıyorsun meryoş seviliyorsa oralarda hürremin hatrına seviliyor daha kimsenin gecenin kargalarından haberi yok

Bu hangi site? Bir şeye bakcamda.

Yani facebook bir çin ülkesi daha kurabilecek nufusa sahip. Bırakalım da güzelleri beğenme oranımartsın bi zahmet
bu da @sokak sanati @Bully @Harunnn60 şer ittifakının desteklediği hatuncuk kösemin listesi kösem yayından kladırılırsa mısıra gönderelim beroşu

Nur niye düşüyor ki.
Amine özellikle Araplar arasında çok parlamaya başlamış diye duydum.
düşüyor değil beğeni sayısı artıyor ama toplamı düşük