İçime doğmuş demek ki.abd meryoşa transfer olmuş gibi habere göre o ka büyük haber ki ben bile inanmadım ama kaale alınır siteler yazmış haberi
Haberi aç sabaha okurum.
İçime doğmuş demek ki.abd meryoşa transfer olmuş gibi habere göre o ka büyük haber ki ben bile inanmadım ama kaale alınır siteler yazmış haberi
vallahi öyle bir haber duydum ki yer yerinden oynayacak @Çiğdem- şaşkınlıkla @destere ile evlenecek @denizz19 o sese katılıp birinci olacakcoming soon bekleyin panpalar@Forumdash @Almila @sürgünüm @Harunnn60 @vadikızı @cookies
ayol bir kadroya bakıyorum bir yönetmene uçurum var ama çok haber çıkmışİçime doğmuş demek ki.
Haberi aç sabaha okurum.
Yarın agalar doluşur konuya meryemi kötülemek için.ayol bir kadroya bakıyorum bir yönetmene uçurum var ama çok haber çıkmış
Merak ettirdin. ABD'ye mi transfer oldu.
Daha önce Kıvanç, Viking'te oynayacak dediler fos çıktı. Artık kolay kolay kimse inanmıyor.ABD nin latin ağırlıklı nüfusun olduğu kesimlerde hürrem çok izleniyormuş diye bir haberle geçiştirecektir kesin fos çıkacak haber
ABD nin latin ağırlıklı nüfusun olduğu kesimlerde hürrem çok izleniyormuş diye bir haberle geçiştirecektir kesin fos çıkacak haber
habere göre meryem çiğdemi çatır çatır çatlatacak biriyle partner olacakmışYarın agalar doluşur konuya meryemi kötülemek için.
ABD nin latin ağırlıklı nüfusun olduğu kesimlerde hürrem çok izleniyormuş diye bir haberle geçiştirecektir kesin fos çıkacak haber
durun bir sabaahatla konuşayım ona yakın bölgelerden haber cevap verirse açarım 10 dk ye kaybolmayınDaha önce Kıvanç, Viking'te oynayacak dediler fos çıktı. Artık kolay kolay kimse inanmıyor.Haklısın.
meryem gitti kendisine en olmadık partneri seçti bu saatten sonra bu diziyi terkedip yeni diziyemi başlayacakmışhabere göre meryem çiğdemi çatır çatır çatlatacak biriyle partner olacakmış
Tmm bekliyoruz. Nasılda heyecanlanıyorsun.habere göre meryem çiğdemi çatır çatır çatlatacak biriyle partner olacakmış
durun bir sabaahatla konuşayım ona yakın bölgelerden haber cevap verirse açarım 10 dk ye kaybolmayın
meryem gitti kendisine en olmadık partneri seçti bu saatten sonra bu diziyi terkedip yeni diziyemi başlayacakmış
kıvançtan başkası olmazdı meryemeTmm bekliyoruz. Nasılda heyecanlanıyorsun.
habere göre meryem çiğdemi çatır çatır çatlatacak biriyle partner olacakmış
durun bir sabaahatla konuşayım ona yakın bölgelerden haber cevap verirse açarım 10 dk ye kaybolmayın
kıvançtan başkası olmazdı meryeme
oğlanlar olmazsa sen izlemezsin çiğde de izlemezarık @sabahat yazınca kızın umrunda olmuyor illaki @Dr. Sabahat yazacağızki bizi tınlasınrütbesi artanın totosu kalkıyor bu ne biçim dünya)
pargalıyla olmalıydı hazır uyum vardı herşey vardı birde konu ilginç seçilmeli artık zengin holding sahibi patronların yer aldığı konular sıktı ya sıradan bir insan yokmu şu dünyada nerdeyse her dizide bir holding sahibi başoğlan veya başkız var
oğlanlar olmazsa sen izlemezsin çiğde de izlemez
fragman şappül şahaneşeker ağa mort@mrt-06@destere @Çiğdem- @Ahmad @DarkLeqenD @cookies @vadikızı @Almila @Harunnn60
çiğdemin parlağı meryemle funda eğitecek gibi@destere @sürgünüm @-potterhead- @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 48620
hanı şapılmış totonun davası olmaz derler ya o mesele artık fragmanda ağzıyla kuş tutsada olmaz bu iş zaten başta söylemiştim partneri misket kafalı murat olunca içime doğdu bu işin olmayacağıfragman şappül şahaneşeker ağa mort@mrt-06@destere @Çiğdem- @Ahmad @DarkLeqenD @cookies @vadikızı @Almila @Harunnn60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?