Star Gecenin Kraliçesi - Dizi Yorumları

pek problem değil ezeli izlemiştir zaten revenge i de izler zaten dizi ikisinin üstüne kurulu izlediğini anlayabilen bir senarist yeterli
Yeterli değil uyarlama bile olsa -ki değil- senarist çok önemli
KYG çok kötü bir diziydi Gecenin Kraliçesi'nin tek iyi yanı diyaloglardı o da gidecek, üstüne Taylan Biraderler de gidiyor

Yeterli değil uyarlama bile olsa -ki değil- senarist çok önemli
KYG çok kötü bir diziydi Gecenin Kraliçesi'nin tek iyi yanı diyaloglardı o da gidecek, üstüne Taylan Biraderler de gidiyor
katılmıyorum elde yeterince malzeme varsa sorun değil senarist
ayrıca gk nın hakettiği reytinglere ulaşmasının tek yolu bir dahaki %20 lik denek değişiminde seçilecek kişiler karagül ve paramparça tam bittiler derken 2şer reyting artmıştı son değişimden sonra

Gecenin Kraliçesi'nin tanıtımının çakma olduğunu söylemiştim.
@xemrexxx "Büyük buluşmaya son 2 gün"

Star her konuda Show'u taklit etmese olmaz .

esma sultasnı gk ya alalım uğur polatın eski eşi falan olur
Sahi Ayşegül Aldinç yeni bir diziyle dönse keşke ama bu dizi olmaz, yine uzun soluklu bir iş olmalı.

Dur bakalım Gani'm yeni bir dizi yapacakmış, geçen yaz başlayacağı dizi ertelenmişti umarım bu yaz da bir aksilik olmaz. Yine Hayat Bilgisi gibi bir okul dizisi bekliyoruz.

ay dur kutudan ne çıakcak merak ediyoruz şu an inşallah kesik insan başı çıkmaz

bu mesajın benzerine zamanında cevap vermiştim @Çiğdem- e elimizi çabuk tutalım elalem utansın demiştim beni terslemişti kız bir dahada söylemem o lafı

funda ertiğitin yüzüünü kim yakmıştı karadayıda dövücem kendisini
böyle güzel konuşan kıza bu yapılır mı
@destere @Çiğdem- @sürgünüm @Forumdash @Harunnn60 @cookies @vadikızı @DarkLeqenD

Murat sakin, rahat ve çok komik. Meryem (Uzerli) çok deli dolu, hemen iletişime geçen bir kadın. Ben şaşırdım mesela çünkü ben hemen ilişkiye girebilen biri değilim, başta biraz mesafeliyimdir. Meryem çok tatlı, içi dışı bir. Uğur (Polat) abi zaten çok sakin, her zaman. Seda (Akman) ve Burak (Deniz) ile yeni tanıştık, Deniz’i (Celiloğlu) tanıyordum. Selim (Bayraktar) çok tatlı, onun müzik listesini ele geçirmeyi düşünüyorum, çok güzel bir müzik arşivi var.

Son düzenleme: