pek problem değil ezeli izlemiştir zaten revenge i de izler zaten dizi ikisinin üstüne kurulu izlediğini anlayabilen bir senarist yeterli
pek problem değil ezeli izlemiştir zaten revenge i de izler zaten dizi ikisinin üstüne kurulu izlediğini anlayabilen bir senarist yeterli
Yeterli değil uyarlama bile olsa -ki değil- senarist çok önemlipek problem değil ezeli izlemiştir zaten revenge i de izler zaten dizi ikisinin üstüne kurulu izlediğini anlayabilen bir senarist yeterli
katılmıyorum elde yeterince malzeme varsa sorun değil senaristYeterli değil uyarlama bile olsa -ki değil- senarist çok önemliKYG çok kötü bir diziydi Gecenin Kraliçesi'nin tek iyi yanı diyaloglardı o da gidecek, üstüne Taylan Biraderler de gidiyor
esma sultasnı gk ya alalım uğur polatın eski eşi falan olurGecenin Kraliçesi'nin tanıtımının çakma olduğunu söylemiştim.@xemrexxx "Büyük buluşmaya son 2 gün"
Star her konuda Show'u taklit etmese olmaz .
Sahi Ayşegül Aldinç yeni bir diziyle dönse keşke ama bu dizi olmaz, yine uzun soluklu bir iş olmalı.esma sultasnı gk ya alalım uğur polatın eski eşi falan olur
ay dur kutudan ne çıakcak merak ediyoruz şu an inşallah kesik insan başı çıkmazSahi Ayşegül Aldinç yeni bir diziyle dönse keşke ama bu dizi olmaz, yine uzun soluklu bir iş olmalı.
Dur bakalım Gani'm yeni bir dizi yapacakmış, geçen yaz başlayacağı dizi ertelenmişti umarım bu yaz da bir aksilik olmaz. Yine Hayat Bilgisi gibi bir okul dizisi bekliyoruz.
ayy bu iziyi yunanistana yollayalım bence bizde kurtulmuş oluruz4.bölüm fragman 2yunanca altyazılı azıcık dil öğrenin)) @Çiğdem- @destere @Forumdash @mrt-06 @cookies @vadikızı @Harunnn60 @DarkLeqenD
ay seni yollasak yunanistan bile almaz.ssayy bu iziyi yunanistana yollayalım bence bizde kurtulmuş oluruz
Ben biliyorum sayılır.4.bölüm fragman 2yunanca altyazılı azıcık dil öğrenin)) @Çiğdem- @destere @Forumdash @mrt-06 @cookies @vadikızı @Harunnn60 @DarkLeqenD
zaten altyazılı dedik dublaj değil bilmen normal.ssBen biliyorum sayılır.
Meryem diyor aziz beni seviyor
Murat diyor gözlerinde görebiliyorum
Murat karısından özür diliyor. Dialoglaın hepsini yazabilirim ne konuştukların:
gecenin kralı 3 yaşındaki osman@Çiğdem- ve @destere yi çatlatıyor bunların çocuğu olsa kara goncula gibi olur ( @Aserat)@DarkLeqenD @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Almila @sürgünüm @Forumdash @Ahmad
Ekli dosyayı görüntüle 48510 Ekli dosyayı görüntüle 48511
rus kullarımızın bu 38 diziden haberi varmıymış yani ? sıralama bu şekildemi ?Ekli dosyayı görüntüle 48577
stte mutlu anlar antiler,çekemeyenler ve @Çiğdem- ler çatlıyor@Almila @destere @mrt-06 @cookies @vadikızı @Harunnn60 @DarkLeqenD
bu arada rus kullarımız favor dizilerini seçmişler sağolsunlar hatuncuk berenli kösem yok listede@Bully Ekli dosyayı görüntüle 48578
Yanlış listeyi mi attın? Eşkiya nasıl 1.oluyor Rusyada?Ekli dosyayı görüntüle 48577
stte mutlu anlar antiler,çekemeyenler ve @Çiğdem- ler çatlıyor@Almila @destere @mrt-06 @cookies @vadikızı @Harunnn60 @DarkLeqenD
bu arada rus kullarımız favor dizilerini seçmişler sağolsunlar hatuncuk berenli kösem yok listede@Bully Ekli dosyayı görüntüle 48578
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?