2 kuşak reklam verdik hesaplarıma göre 128 dk sürdü bölümbakalım suyla ateşin savaşında son durum ne olacak @Çiğdem- her türlü çatlar
@destere @sürgünüm @mrt-06 @Harunnn60 @vadikızı @cookies @DarkLeqenD @Ahmad
Ekli dosyayı görüntüle 48471
deniz çakırla meryem uzerli .sssu kim esra mı? aslında elimizde meşaleyle suya atlamak en iyisi ikisindende vazgeçmemiş oluruz![]()
ne alaka şimdi iki ayrı diziden bahsediyorsun ?deniz çakırla meryem uzerli .ss
dizi içindeki rekabeti napayım başrol erkeklerin 2si de meryeme şapıyor ortada rekabet mi kalmışne alaka şimdi iki ayrı diziden bahsediyorsun ?
bende aynı dizideki rekabeti söylüyorsun sandım![]()
dizi içindeki rekabeti napayım başrol erkeklerin 2si de meryeme şapıyor ortada rekabet mi kalmış![]()
beni kapabilir hiç dert etmemdemekki esrada bir iki kişi kapsa durumlar eşitlenecek) ben esranın kolay kolay pes edeceğini sanmam
![]()
beni kapabilir hiç dert etmem![]()
ama kartalın üstünde iyi figürler sergiledi yatakta @destere izleyince fenalaşabilir
bu destere kırgın çiçeklerdeki kemal ayol
gündüzleri zaten yetimhanenin karşısında parkediyorum kızlara arada bir torpido çatapat fırlatıyorum maksat ürküp kucağıma düşsünlerbu destere kırgın çiçeklerdeki kemal ayol![]()
ayy gülağanın sapıklığından ne olacak en fazla gidip kendisine bir parlak oğlan bulur mesela @xemrexxx kösemde iskenderi beğeniyor
bu destere kırgın çiçeklerdeki kemal ayol![]()
gündüzleri zaten yetimhanenin karşısında parkediyorum kızlara arada bir torpido çatapat fırlatıyorum maksat ürküp kucağıma düşsünler)
ayy gülağanın sapıklığından ne olacak en fazla gidip kendisine bir parlak oğlan bulur mesela @xemrexxx kösemde iskenderi beğeniyor)
nvarmis parlaklarda misal @Çiğdem- in arrow parlagindaki meme bir kim kardashianda var yani gideri vargündüzleri zaten yetimhanenin karşısında parkediyorum kızlara arada bir torpido çatapat fırlatıyorum maksat ürküp kucağıma düşsünler)
ayy gülağanın sapıklığından ne olacak en fazla gidip kendisine bir parlak oğlan bulur mesela @xemrexxx kösemde iskenderi beğeniyor)
nvarmis parlaklarda misal @Çiğdem- in arrow parlagindaki meme bir kim kardashianda var yani gideri var![]()
kim kardasian da meme arayanda kabahat onun hassas bölgeleri gerisinde üste kimsenin baktığı yok)
la konu neydi konunun içine ettik)) şu an hangi sayfadayız
)
o zaman durumu toparlayıp konuyla ilgili birkaç mesajda yazalımya yeni aklına geldi beyefendinin gecenin kraliçesi![]()
bak aziz niyeti bozmuşo zaman durumu toparlayıp konuyla ilgili birkaç mesajda yazalım
tabi ben selini destekliyorum dermişim)