ay yakında sizi de geçicez ağzını kaptcaz senin pis çirkinayy neyine çatlıcam beee eşkiyam 2ye katlıyor her grupta
bence bir imam bulup en azından imam nikahı yapmalı bunlaraaboo neler okuyorum ben burdaaa
ay yakında sizi de geçicez ağzını kaptcaz senin pis çirkinayy neyine çatlıcam beee eşkiyam 2ye katlıyor her grupta
bence bir imam bulup en azından imam nikahı yapmalı bunlaraaboo neler okuyorum ben burdaaa
aboo neler okuyorum ben burdaaa
ay yakında sizi de geçicez ağzını kaptcaz senin pis çirkin
bence bir imam bulup en azından imam nikahı yapmalı bunlara
maşallah birbirinizi iyi tamamlamışsınızbiz @Çiğdem- le önce halvet işini halledelimde sonra imamda olur resmi de olur hatta olmazsada olur
birbirlerini yesinlermagazin d nin halk anketinde %53 beroş %47 meryemim çıkmış dizi biraz reyting artırsın meryoşum 1.liğe yerleşir@destere @Çiğdem- @Harunnn60 @gizem ak @DarkLeqenD @cookies @vadikızı @mrt-06 @Bully
ikisinden hangisi diğerini yerse en popüler kadın oyuncu oluyor yanlızbirbirlerini yesinler
%50 vs %50ikisinden hangisi diğerini yerse en popüler kadın oyuncu oluyor yanlız
@Çiğdem- ve @destere yi çatır çutur çatlatacak bir selfie daha geldi setten@Aserat @cookies @vadikızı @Ahmad @Harunnn60 @DarkLeqenD @sürgünüm
bu poz da sana nanik olsun millet ne güzel çocuklar yapmış senle @Çiğdem- evde kaldınızoyy çok güzelll
bu poz da sana nanik olsun millet ne güzel çocuklar yapmış senle @Çiğdem- evde kaldınız
Ekli dosyayı görüntüle 48439
maşallah birbirinizi iyi tamamlamışsınız
ayyy soğuk başına vurmuş bunun ayoll bunun gibilere kış vakti bir tarafınmı kızdı diye bir söz vardır hahahabiz @Çiğdem- le önce halvet işini halledelimde sonra imamda olur resmi de olur hatta olmazsada olur
ayyy soğuk başına vurmuş bunun ayoll bunun gibilere kış vakti bir tarafınmı kızdı diye bir söz vardır hahaha
ayyy soğuk başına vurmuş bunun ayoll bunun gibilere kış vakti bir tarafınmı kızdı diye bir söz vardır hahaha
ayy ne aşkı bee onun derdi başka hahah
Sizinki sapikca bir askayy ne aşkı bee onun derdi başka hahah
Sizinki sapikca bir ask
tabi dün akşam koyduğum videodan margery nin performansını izledi korkuyor şimdi performans düşüklüğündenbaşka ne derdim olacakki valla kötü bir niyetim yok@vadikızı masumiyetimi anlamış ama sen hala kötü düşüncelerle boğuşuyorsun
her aşk halvetle biter halvetsiz aşkmı olurçiğdem iş halvete gelince anında yan çiziyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?