ay yakında sizi de geçicez ağzını kaptcaz senin pis çirkinayy neyine çatlıcam beee eşkiyam 2ye katlıyor her grupta![]()
bence bir imam bulup en azından imam nikahı yapmalı bunlaraaboo neler okuyorum ben burdaaa
![]()
ay yakında sizi de geçicez ağzını kaptcaz senin pis çirkinayy neyine çatlıcam beee eşkiyam 2ye katlıyor her grupta![]()
bence bir imam bulup en azından imam nikahı yapmalı bunlaraaboo neler okuyorum ben burdaaa
![]()
aboo neler okuyorum ben burdaaa
![]()
ay yakında sizi de geçicez ağzını kaptcaz senin pis çirkin
bence bir imam bulup en azından imam nikahı yapmalı bunlara![]()
maşallah birbirinizi iyi tamamlamışsınızbiz @Çiğdem- le önce halvet işini halledelimde sonra imamda olur resmi de olur hatta olmazsada olur![]()
birbirlerini yesinlermagazin d nin halk anketinde %53 beroş %47 meryemim çıkmış dizi biraz reyting artırsın meryoşum 1.liğe yerleşir@destere @Çiğdem- @Harunnn60 @gizem ak @DarkLeqenD @cookies @vadikızı @mrt-06 @Bully
ikisinden hangisi diğerini yerse en popüler kadın oyuncu oluyor yanlızbirbirlerini yesinler![]()
%50 vs %50ikisinden hangisi diğerini yerse en popüler kadın oyuncu oluyor yanlız![]()
@Çiğdem- ve @destere yi çatır çutur çatlatacak bir selfie daha geldi setten@Aserat @cookies @vadikızı @Ahmad @Harunnn60 @DarkLeqenD @sürgünüm
![]()
bu poz da sana nanik olsun millet ne güzel çocuklar yapmış senle @Çiğdem- evde kaldınızoyy çok güzelll![]()
bu poz da sana nanik olsun millet ne güzel çocuklar yapmış senle @Çiğdem- evde kaldınız
Ekli dosyayı görüntüle 48439
maşallah birbirinizi iyi tamamlamışsınız![]()
ayyy soğuk başına vurmuş bunun ayoll bunun gibilere kış vakti bir tarafınmı kızdı diye bir söz vardır hahahabiz @Çiğdem- le önce halvet işini halledelimde sonra imamda olur resmi de olur hatta olmazsada olur![]()
ayyy soğuk başına vurmuş bunun ayoll bunun gibilere kış vakti bir tarafınmı kızdı diye bir söz vardır hahaha![]()
ayyy soğuk başına vurmuş bunun ayoll bunun gibilere kış vakti bir tarafınmı kızdı diye bir söz vardır hahaha![]()
ayy ne aşkı bee onun derdi başka hahah
ayy ne aşkı bee onun derdi başka hahah![]()
Sizinki sapikca bir askayy ne aşkı bee onun derdi başka hahah![]()
ayy ne aşkı bee onun derdi başka hahah![]()
Sizinki sapikca bir ask![]()
tabi dün akşam koyduğum videodan margery nin performansını izledi korkuyor şimdi performans düşüklüğündenbaşka ne derdim olacakki valla kötü bir niyetim yok@vadikızı masumiyetimi anlamış ama sen hala kötü düşüncelerle boğuşuyorsun
her aşk halvetle biter halvetsiz aşkmı olurçiğdem iş halvete gelince anında yan çiziyor
)