meryoşum öyle basit diziler imza atmaz2 bölüm oldu senaryo nası belli değil la! 50 bölümde felanmı belli olucak bu senaryo.
meryoşum öyle basit diziler imza atmaz2 bölüm oldu senaryo nası belli değil la! 50 bölümde felanmı belli olucak bu senaryo.
İyi süre bahanen de yok artık.hesaplarıma göre 122
bnm hesabım doğru olacak diye bişi yok starın sitesinden bak benceİyi süre bahanen de yok artık.
bnm hesabım doğru olacak diye bişi yok starın sitesinden bak benceneyse fragman bombe @destere @denizz19 @Ahmad @DarkLeqenD @cookies @vadikızı @Almila @Çiğdem- @Harunnn60 @sürgünüm @-potterhead-
salak sulak değil artık izle görücenşu ana kadar en etkili sahneler fundaya ait fragmanda yine ön planda funda var ? meryoşu çok etkisiz yapmış tirbişon kafalılar? böyle salak salak dolaşan bir meryoş istemiyorum
Bende göz attım biraz yamalak yani @beyazsoy'un dediği gibi Yarın artabilir reytinglerde.
Yeter'e özenmişler özetsiz yayınlıyolar bakalım faydası olcakmı.@GunesinOglu reis sen nasu buldun.
yoo Poyraz Karayel 2. bölümden itibaren rayına oturmuştudaha seneryo belli değil hemen sevinme geçen hafta da aşkımemnu deniyorduneyse senarist poyraz karayelden pk 9.-10. bölümde rayına oturdu bu dizi de öyle olur inşallah @-potterhead-
Bence oturmadi ilk bolumler iyi degildi ilk 2bolumu izleyip birakmisim 11.bolumde geri basladimyoo Poyraz Karayel 2. bölümden itibaren rayına oturmuştu
Sana soran yok cucuk kulumuz.ssBuna bakmadım abi ama kötüdür
bnm hesabım doğru olacak diye bişi yok starın sitesinden bak benceneyse fragman bombe @destere @denizz19 @Ahmad @DarkLeqenD @cookies @vadikızı @Almila @Çiğdem- @Harunnn60 @sürgünüm @-potterhead-
uu fragman iyiymişbnm hesabım doğru olacak diye bişi yok starın sitesinden bak benceneyse fragman bombe @destere @denizz19 @Ahmad @DarkLeqenD @cookies @vadikızı @Almila @Çiğdem- @Harunnn60 @sürgünüm @-potterhead-
bak şimdi bir randevu sitesinde hesap açıcan profil fotona şunu koyicen:
sonra ıssız bir yere tek başına çağırıcan sonra gelince bir odunla kafasına vurup bayıltcen sonrası testere ile doğrama
Ekli dosyayı görüntüle 48340
ay beni onu nasıl öldüreyim neyle tüfeğini alırsa aboo yandım benn
yemin edrim ki bakmıyorum kafamı çeviriyorum yada kanal değiştiriyorum ya
aaaaa pisss hain planlar yapıyorsunuz demek bende bu yazılarınızı alıp çıkardım kayıt olarak tutucam başıma birşey gelrise hapislerde sürününde görün inşşşvalla abla çiğdem bize yazsa da yazmasa da izlediğin dizinin her sahnesin de bir sapıklık varsen bakmamaya çalışsan da görüyorsundurartık itiraf et be valla
aaaaa pisss hain planlar yapıyorsunuz demek bende bu yazılarınızı alıp çıkardım kayıt olarak tutucam başıma birşey gelrise hapislerde sürününde görün inşşş
oklavayla vursan daha iyiydi vallaaaaaa pisss hain planlar yapıyorsunuz demek bende bu yazılarınızı alıp çıkardım kayıt olarak tutucam başıma birşey gelrise hapislerde sürününde görün inşşş
Bende Melek abla ile yaptım senin evini basıp seni vuracakmışaaaaa pisss hain planlar yapıyorsunuz demek bende bu yazılarınızı alıp çıkardım kayıt olarak tutucam başıma birşey gelrise hapislerde sürününde görün inşşş
yok kız ben planı hazırladım merak etme senin zaten adın çıkmış giresun halkı seni taşlayarak öldürecek inşallahaaaaa pisss hain planlar yapıyorsunuz demek bende bu yazılarınızı alıp çıkardım kayıt olarak tutucam başıma birşey gelrise hapislerde sürününde görün inşşş
Bari yalan atma daha dün dedin evini bsıcam diye 5 el ateş etçem diye kafasına burnuna gözüne karnına ayağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?