Star Gecenin Kraliçesi - Dizi Yorumları

Jenerik muzigi daha guzel olabilirmis..

meryemle murat çok yakışmışlar.ay diziden kalite akıyor. ikisinide severim.ara ara netten bakarım herhalde.

@denizz19 yanlış anlamasın kötü anlamda söylemiyorum(çok sohbetimiz olmadiği için olsa gerek) ben olma ihtimali en uzak kişilerden
yok izlemem ben...Sali günleri evde oldugum vakit Aşk Yeniden'e bakıyorum

@denizz19 yanlış anlamasın kötü anlamda söylemiyorum(çok sohbetimiz olmadiği için olsa gerek) ben olma ihtimali en uzak kişilerden
yok izlemem ben...Sali günleri evde oldugum vakit Aşk Yeniden'e bakıyorum
deniz sensin mi dedim

tabi izlemezsin aydirik yapımın tüm dizilerini solicek bir dizi daha geldi
gerçi sen içindeki totale karşı koyamazsın izlcen gibi

meryemle murat çok yakışmışlar.ay diziden kalite akıyor. ikisinide severim.ara ara netten bakarım herhalde.
sanırım dalga geçiyor

deniz sensin mi dedim

tabi izlemezsin aydirik yapımın tüm dizilerini solicek bir dizi daha geldi
gerçi sen içindeki totale karşı koyamazsın izlcen gibi

sanırım dalga geçiyor
aa ne dalgası be. şuan ilk 35 dkyı izledim. gayet güzel.çokta yakışmışlar. niye dalga geçeyim totoş.

Kalite heryerde kendini gösteriyor. Bak @xemrexxx Belgin nasıl dökmüştür ki Meryemden daha çok beğenmiş (gibi) anlatmış

Kalite heryerde kendini gösteriyor. Bak @xemrexxx Belgin nasıl dökmüştür ki Meryemden daha çok beğenmiş (gibi) anlatmış
@destere @Çiğdem- le çok takışmış kıskançlık damarlarına işlemiş meryemle murat serada şapmayıp meryem kumsalda öylece salınsa meryem daha iyi derdi

ayrıca kendisini yıldzını parlatan dizi canım ailemdir boşuna sevinme

Alışık değiliz ya bu gibi tarafsız objektif yorumlara o yüzden şaşırıyoruz.
@HarzeM
aaa kediler kovalayasıca ben hep tarafsız yorum atıyorum zaten. ben yeri geldi dirilişi yerdim. my yi taşlarken kaliteli bulduğum yönlerinide söyledim. poyrazıda rakip dizi olmasına rağmen kaliteli bulduğumu söyledim. ay sen beni @xemrexxx le karıştırdın herhalde.tarafsızlık onun önünden geçmez