hem trabzon hem grasse görsel şölendi resmen
ayy evet grasse ye bayıldımm o kadar güzel bir yerdi ki hayran kaldım yaa
hem trabzon hem grasse görsel şölendi resmen
Videodaki yoruma for.@mrt-06 sanırım sana nanik yapmak için fragman koymuşlar 24 saat olmadan 100 bine yaklaşmış bir de resmi hesap açıp ciddiye alsalar
Hayır izlemiycem netten izlerim.uğur dündar alırdı o reytinglerimab birkaç defa çok uçmuşneyse tekrar başladı @denizz19 izliyon mu
bende çok güzel bir yorum yazdım onaVideodaki yoruma for.
"bilal belen 9 saat önce (düzenlendi)
İnşallah Kimse İzlemez daha önce kaçtğı ülkesine geri gider uzerli.. nekadar saçma şey kadın koca bir projeyi bıraksın gitsin herkesi yüz üstü bıraksın parası bitip gelince yine baş tacı edin... Hak ediosunuz siz o muameleyi .. inş. tutmaz dizi yayından kaldırmak zorunda kalırsınız .....ne kötü adamım ben ya"
iyi yasparsın tv den 170 dkHayır izlemiycem netten izlerim.
Benim için 15 dakikası yeterli diziyi sevmeme.bende çok güzel bir yorum yazdım ona
iyi yasparsın tv den 170 dk
hem trabzon hem grasse tam senlik pastoral total yaşamBenim için 15 dakikası yeterli diziyi sevmeme.
Benim için 15 dakikası yeterli diziyi sevmeme.
Yarın iyi alır mı Nasıl beğendin mihem trabzon hem grasse tam senlik pastoral total yaşam
kördüğüm total 4.73 ab 5.33 almış geçen perşembe bu dizi de en az o ka almalı benceYarın iyi alır mı Nasıl beğendin mi
kadın 2 yıldır almanyada yanlışın var türkiyede 2 yıl kaldı sadece elem kedere for @mrt-06 nnın macun elemi gibiMeryee kaç yııdıı Tüürkieede ımı biy tüykçe öyyenemediee
Aaa oylar yarı yarıya.murat oğlan burada @destere gibi bakıyor@sürgünüm @Harunnn60 @Çiğdem-
geleceği gören dergiyi tebrik ediyoruz
bu da @Yiğitt @sokak sanati @Bully @ozgur2113 @Çiğdem- e qapaq
https://twitter.com/x/status/687028505222184960
murat oğlan burada @destere gibi bakıyor@sürgünüm @Harunnn60 @Çiğdem-
geleceği gören dergiyi tebrik ediyoruz
bu da @Yiğitt @sokak sanati @Bully @ozgur2113 @Çiğdem- e qapaq
https://twitter.com/x/status/687028505222184960
ayol meryemciler vs. anticiler-asi fanları-ranini teyze gibileri düşünürsen gayet normalAaa oylar yarı yarıya.
niye yorum yapomıyon en az 10 sayfa yorum bekliyordk sendenizledim diziyi ilk yarım saati çok sıkıcıydı fransa sahneleri berbattı o tarz aşkımlı cicimli sulu sahneleri @Çiğdem- belki bayılarak izlemiştir ama ben sıkıldım
ilk yarım saatten sonra konuya yardımcı karakterler hakim olunca konu çeşitlendi heyecan geldi konuya ?
ama yeşilçamın bilindik ne kadar tutan sahneleri varsa kullanılmış dizide, seyirciyi ilk bölümde kazığa oturtmayı başardı senaristlerilk bölümü yutturduktan sonra, bundan öteki bölümlerde keçi boynuzu tatında bir iki sahneyle rahatlıkla muhteşem seyircimizi memnun ederler ona eminim
meryoşum her zamanki gibi burdada selin rolüyle güzelliğini korumuştu ama kadına aşk yaramıyor kavğalı gürültülü sahnelerde dahada güzelleşiyordu
ilk bölümün en iyi sahnesi tabiki esranın yemek masasından fırlayıp kaza yaptığı ana kadarki sahnesiydi.... kalite katmış diziye, funda eryiğit heryere kalitesini götürüyor... kazma kartal değerini bilmesede seviyoruz esrayı
yardımcı roldeki oyuncular iyiydi özellikle aziz karakteri tam oturmuş ...
Yarın izleyeceğim bende.ayol meryemciler vs. anticiler-asi fanları-ranini teyze gibileri düşünürsen gayet normal
niye yorum yapomıyon en az 10 sayfa yorum bekliyordk sendenneyse bu diziye de ayrı vbölüm açılmalı bence
https://twitter.com/x/status/687028612155981825
https://twitter.com/x/status/686983925227470848
rakibimiz endemolun yöneticileri de bizi beğenmiş@Harunnn60 @sürgünüm @Forumdash @mrt-06
bu akşam niyr izlemedinYarın izleyeceğim bende.
Ayy Nasıl kesin diye hüküm verdin hemen.bu akşam niyr izlemedin
@OzaN diziye bölüm mü açsak ben, @Ahmad @destere @Harunnn60 @vadikızı @cookies kesin izleyecekler @DarkLeqenD
@Forumdash @denizz19 @GunesinOglu @ABAY_06 belki (deniz totoşu kesin aslında forumdash faruk da)
@Jonsnow dam ırın kırın etse de izler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?