Star Gecenin Kraliçesi - Dizi Yorumları

@mrt-06 sanırım sana nanik yapmak için fragman koymuşlar 24 saat olmadan 100 bine yaklaşmış bir de resmi hesap açıp ciddiye alsalar

@mrt-06 sanırım sana nanik yapmak için fragman koymuşlar 24 saat olmadan 100 bine yaklaşmış bir de resmi hesap açıp ciddiye alsalar

Videodaki yoruma for.

"bilal belen 9 saat önce (düzenlendi)
İnşallah Kimse İzlemez daha önce kaçtğı ülkesine geri gider uzerli.. nekadar saçma şey kadın koca bir projeyi bıraksın gitsin herkesi yüz üstü bıraksın parası bitip gelince yine baş tacı edin... Hak ediosunuz siz o muameleyi .. inş. tutmaz dizi yayından kaldırmak zorunda kalırsınız .....
ne kötü adamım ben ya
"

bende çok güzel bir yorum yazdım ona

Hayır izlemiycem netten izlerim.
iyi yasparsın tv den 170 dk

Meryee kaç yııdıı Tüürkieede ımı biy tüykçe öyyenemediee

Son düzenleme:

izledim diziyi ilk yarım saati çok sıkıcıydı fransa sahneleri berbattı o tarz aşkımlı cicimli sulu sahneleri @Çiğdem- belki bayılarak izlemiştir ama ben sıkıldım

ilk yarım saatten sonra konuya yardımcı karakterler hakim olunca konu çeşitlendi heyecan geldi konuya ?
ama yeşilçamın bilindik ne kadar tutan sahneleri varsa kullanılmış dizide, seyirciyi ilk bölümde kazığa oturtmayı başardı senaristler
ilk bölümü yutturduktan sonra, bundan öteki bölümlerde keçi boynuzu tatında bir iki sahneyle rahatlıkla muhteşem seyircimizi memnun ederler ona eminim

meryoşum her zamanki gibi burdada selin rolüyle güzelliğini korumuştu ama kadına aşk yaramıyor kavğalı gürültülü sahnelerde dahada güzelleşiyordu

ilk bölümün en iyi sahnesi tabiki esranın yemek masasından fırlayıp kaza yaptığı ana kadarki sahnesiydi.... kalite katmış diziye, funda eryiğit heryere kalitesini götürüyor... kazma kartal değerini bilmesede seviyoruz esrayı
yardımcı roldeki oyuncular iyiydi özellikle aziz karakteri tam oturmuş ...

Aaa oylar yarı yarıya.
ayol meryemciler vs. anticiler-asi fanları-ranini teyze gibileri düşünürsen gayet normal

niye yorum yapomıyon en az 10 sayfa yorum bekliyordk senden
neyse bu diziye de ayrı vbölüm açılmalı bence

https://twitter.com/x/status/687028612155981825
https://twitter.com/x/status/686983925227470848
rakibimiz endemolun yöneticileri de bizi beğenmiş
@Harunnn60 @sürgünüm @Forumdash @mrt-06