Gecenin Kraliçesi İçin Yeni Karar mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
Gecenin Kraliçesi İçin Yeni Karar mı?

Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrollerini Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım'ın paylaştığı dizi için Nisan ayında 13.bölümde final yapacağı öğrenilmişti.​

Ancak dizi için yeni bir karar mı alındığı bilinmiyor zira Salı 20:00'da yerli film 'Yolunda A.Ş'nin yayınlanacağı öğrenildi.​

Dizi yayından mı kaldırıldı yoksa saat mi değiştirdi ilerleyen günlerde göreceğiz. Dizinin bir haftalık ara vermesi de ihtimaller arasında.​
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Kaçınılmaz son çok yakın

Yahu bu dünya Star'ına yapılırmı.
G.k reytinglerde sürünüyordu çok bile dayandı kanal anlaşma manlaşma dinlememiş herhalde kanal.

Muhtemelen pt-2'ye alınmıştır. Star son dönemde hiçbir dizisini 13 bölümden az sürdürmedi, bu yüzden yayından kaldırılma gibi bir durum söz konusu olamaz.

Ama ben demiştim geçen gun reyting sayfasında star o saatte BBTR yayınlasa yine açık olan tvlerden %3 izleyici çeker diye
%3 ne demek açıklayın

Sayfa güncellenmemiştir daha.

Yahu dizi izlerken görmediniz mi
Yolunda AŞ 20:00 yazıyordu
Ha yok valla dikkatli izlemiyorum ben bilgisayar elimde olunca sadece diziyle ilgilenemiyorum.
Sen öyle diyorsan öyledir kottiriğim.

Star dayanamıyor artık bi an evvel başından atmak istiyor bakalım ne olacak

Ha yok valla dikkatli izlemiyorum ben bilgisayar elimde olunca sadece diziyle ilgilenemiyorum.
Sen öyle diyorsan öyledir kottiriğim.
Sen de mi benim gibisin? Yani ben de bir diziyi 2 saat boyunca full konsantre izleyemiyorum; ama elimin altında bilgisayar olunca bir yandan onunla ilgilenip diğer yandan bakacağıma bakıyorum.

Sen de mi benim gibisin? Yani ben de bir diziyi 2 saat boyunca full konsantre izleyemiyorum; ama elimin altında bilgisayar olunca bir yandan onunla ilgilenip diğer yandan bakacağıma bakıyorum.
Ne kadar bana benziyorsun ben de öyleyim.